Именно тук се намесва и Полина Маринова – с нейна

...
Именно тук се намесва и Полина Маринова – с нейна
Коментари Харесай

На вниманието на прокуратурата: Шефката на Агенцията по заетостта разследвана за рекет – иска ли по €200 за чужденец Полина Маринова?

Именно тук се намесва и Полина Маринова – с нейна интервенция богоизбрани компании уреждали наетите към този момент служащи от чужбина да получат експресно визи и да се влеят в пазара на труда, само че срещу… 200 евро на калпак, твърди работодателят.

„ Шефката на Агенцията по заетостта играе с няколко индивида, които обезпечават личен състав за хотели и заведения за хранене по морето, където сега гладът за работна ръка е най-осезаем. Когато се появи компания, която декларира, че желае примерно 20 служащи от Турция, Маринова почва да бави топката, до момента в който предприемачът се усети, че би трябвало да заплати. Срещу €200 на служащ Маринова задейства процедурата за приемането на виза и въпросът е организиран “, разказа рекетът източникът.

Очаквайте следствие по рекетьорската скица с издаването на визи за служащи от чужбина и незаконните дейности на шефката на Агенцията по заетостта Полина Маринова

Източник: narod.bg, crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР