Имение в Котсуолдс, Англия, което струва €4.1 милиона евро, може

...
Имение в Котсуолдс, Англия, което струва €4.1 милиона евро, може
Коментари Харесай

Плащате €12 и получавате имение за над €4 млн. Как? СНИМКИ

Имение в Котсуолдс, Англия, което коства €4.1 милиона евро, може да има нов притежател против скромните €12.

Имотът с повърхност от 930 кв. метра ще бъде получен като премия от щастливия победител в игра на платформата за набиране на средства Omaze, наречена Million Pound House.

Имението има шест спални, сауна, фитнес зала, кино зала, тенис корт, отопляем външен басейн, езерце, водопад и частна гора.

Разположена наоколо до естествен резерват, къщата е заобиколена от невероятна природа, като е построена от локални камъни и дървен материал, с цел да се подсигурява, че се вписва добре в средата, написа " Daily Mail ".



Имотът се предлага изцяло обзаведен, без ипотека, а всички такси по прехвърлянето са покрити. Победителят в играта получава и близо €60 хиляди в брой, с цел да се откри умерено, като е свободен да живее в къщата, да я отдава чартърен или да я продаде.

Ако спечелилият реши да употребява къщата за отмора и дълготрайно отдаване чартърен, сътрудниците по недвижими парцели пресмятат, че междинният месечен приход от наем е сред €14 000 и €18 000.

Освен че ще направи спечелилия мултимилионер, играта ще поддържа и благотворителната организация RSPCA, на която Omaze ще направи минимално подаяние от €120 хиляди с капацитет за целево нарастване от €600 хиляди
Вижте тази обява в Instagram.

„ Като предлагаме този парцел фантазия в Котсуолдс, ние освен даваме на хората късмет да завоюват невероятната къща, само че също по този начин набираме пари и представяме благотворителни организации на чисто нова аудитория. Горди сме, че нашият способ за набиране на средства към този момент е събрал 4.4 млн. евро за шест благотворителни организации, откогато го стартирахме в Обединеното кралство през 2020 година ", показват от Omaze.





Ако спечелилият има деца, къщата е на чудесно място като локация за това - наоколо до Cheltenham College и Ladies College.

Играта завършва на 5 юни 2022 година за онлайн участниците и на 7 юни за тези, изпратили пощенски записи. Онлайн присъединяване коства €12 за 15 записа, €30 за 40, €60 за 85, €178 за 320 записа или можете да го извършите по пощата, без да е нужна покупка.

Предишната сходна игра – седмата в акцията до момента, е за къща с шест спални, струваща 3.5 млн. евро, като средствата се набират в интерес на Alzheimer`s Research UK. Тя завършва на 27 март.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР