Имате ли сладки и прекрасни чувства към мъж Риби? Ранните

...
Имате ли сладки и прекрасни чувства към мъж Риби? Ранните
Коментари Харесай

Три признака, че мъж Риби ви харесва

Имате ли сладки и прелестни усеща към мъж Риби? Ранните стадии на една връзка, когато за първи път започнете да се влюбвате по-дълбоко в някого, могат да бъдат доста вълнуващи. Ако сте привлечени от мъж Риби, би трябвало да се научите по какъв начин да разпознаете дали той също изпитва нещо към вас.

Мъжете Риби са с въображение, състрадателни, отдадени, прочувствени, грижовни и разбиращи. Те са известни с това, че са безкористни и слагат потребностите на другите пред своите. Това ги прави страховит сътрудник в живота. За да преследвате възприятията си към него, първо би трябвало да разберете езика на тялото и държанието му. Само по този начин ще можете да оцените усеща, които изпитва.

Ето три признака, които ще ви кажат дали мъж Риби се е влюбил във вас:

Той постоянно е разполагаем за вас.

Рибите са грижовни и съпричастни по природа. Те постоянно виждат най-хубавото в хората и са любопитни да схванат какво се крие в душите им. Това демонстрира, че тези хора са доста чувствителни, както към своите прекарвания, по този начин и към тези на другите. Те са извънредно отзивчиви, в което е и чарът им. Представителите на зодия Риби са положителни слушатели и съвсем постоянно нямат нищо срещу да чуят за терзанията на другите. Някои хора се натоварват от това, само че не и родините под този знак. Въпреки това, в случай че те се отворят пред вас и разискват личните си проблеми и разтърсвания, това е явен знак. Той демонстрира, че Рибите ви харесват, имат вяра ви и желаят да се свържат с вас. Това не е нещо, което един мъж Риби прави единствено за всеки, тъй че го оценете. Ако той стартира да споделя с вас, значи в действителност ви харесва и сте спечелили доверието му.

Той приема вашите дефекти.

Ако в действителност ви обича, един мъж Риби ще одобри даже минусите на вашата персона. Без значение какви недостатъци имате той ще търпи всичко. Това е знак, че той ви харесва и вижда бъдеща връзка сред вас двамата. Всъщност по този начин би трябвало да е при всички двойки – да обичате индивида до себе си и с неприятните му черти. А повярвайте ни – всеки има такива, вие също. Нормално е, защото никой не е идеален. Ключовото тук за хармонична връзка е по какъв начин всеки ще одобри минусите на другия.

Той намира аргументи да ви види.

Много е евентуално мъж Риби да ви каже, че е свободен и може да се видите във времето, в което ви е комфортно. Понякога обаче истината е, че той просто е отменил ангажимент с човек, с който е имал ангажимента. Причината – единствено, с цел да ви види! Ако той трансформира графика си, с цел да се види с вас, това значи, че в действителност го интересувате. Бъдете сигурни, че никой мъж не би направил това на някой, който смяташе единствено за другар. Представителите на мощния пол в тази зодия са извънредно сантиментални. Те ще създадат всичко допустимо да ви съблазняват още веднъж и още веднъж. Когато той ви харесва, той ще се радва да прекарва време с вас. Няма значение дали сте на кафе, на кино или просто седите и си говорите. Важното за него е, че сте дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР