Имате късмет в областта, че от направихме АМ Тракия и

...
Имате късмет в областта, че от направихме АМ Тракия и
Коментари Харесай

Борисов: България не можела сама! Дрън-дрън! Как допреди 2 години можеше?!

" Имате шанс в региона, че от направихме Автомагистрала " Тракия " и " Марица " ", подсети водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Сега " Промяната " спря всички планове. 2 години нищо! и " Промяната " отвориха бежанските канали, с цел да може в този момент да е пъкъл по пътищата! Вече деца умират! По наше време България беше давана за образец с нулева миграция! За образец е и етническата приемливост в Харманли. Над 30 деца от бежански фамилии вървят всеки ден на учебни заведения ", сподели Борисов.

" Ако имаше политическа класа, щеше да има постоянен кабинет и да не упрекваме служебното държавно управление ", съобщи водачът на.

" Виновни са от " Промяната ", че нямаме постоянно държавно управление. Пълна абдикация - толкоз си могат. За страдание това струваше полицейски и детски животи - от нулева миграция допреди 2 години. България имаше най-надеждната граница на Европейски Съюз. Сега цяла Европа приказва за продънената ни граница. България не можела да се оправя сама! Дрън-дрън! Как допреди 2 години можеше?! Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в и Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е идваха на крайници. Първото позвъняване след успеха на новия на италианския министър председател Джорджия Мелони беше към мен. Искаше да види по какъв начин сме се справяли с мигрантския напън. Влизането в еврозоната е на два такта - политическото решение да те пуснат в чакалнята на еврозоната, пуснаха нас през 2020 година, тъй като ни харесваха. Всички в Европа разчитат да държат евроатлантическата линия в страната. е партията, която ще задържи България в евроатлантическата общественост! Хората видяха изгодите от Европейски Съюз и НАТО. Ние платихме Спартаните за една нощ, с цел да може в този момент има избавителни полети всеки ден. От успяхме да разбираем, че е по-добре РСМ да е в Европа. А " Промяната " какво направиха?! Та те държаха външния министър на Украйна из коридорите на Народното събрание, вместо да влезе в зала. Повече няма да позволявам да атакуват партията ми - с неистини и операции! Изпуснаха времето, когато лъжеха, а ние си траехме.

Понеже през вчерашния ден при Цветанка Ризова ми пуснаха музика и не ми дадоха да приказвам, то през днешния ден споделям - лъжите им ще се разобличат. Истината е това - от юни обяснявахме, че ви взимат по левче от всеки зареден литър гориво.

Животът го потвърди - войната е по-кръвопролитна, а цените на бензина падат у нас.

Или е от корумпираност на Политическа партия или е от несръчност. Става въпрос за над 4 милиарда лв.! първо сподели, че нараснал пенсиите с 50%, след това с три пъти било - обърква си сметките. Политическа партия са една лява партия. споделя, че не вдигнал налозите. Защото от им оставихме огромен запас. Бяхме в тройката на Европейски Съюз за най-нисък дълг, отстояхме Плоския налог. Политическа партия и Демократична България знаят, че разграничени са по-слаби и не могат да ни бият. Такива сборове... Един от най-хубавите им специалисти напусна партията в Плевен поради Руди Гела! Александър Дунчев също ги напуща. Ще се изпокарат преди да си наредят постовете! На 2 април имаме значима задача - да накараме политиците да създадат постоянно държавно управление. Това може да се случи с добър резултат на! Нека хаосът и безвремието да спрат ", съобщи Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР