Имаше предположения от тестове на ново оръжие или изобретение на

...
Имаше предположения от тестове на ново оръжие или изобретение на
Коментари Харесай

Зловещ Облак Хвърли Населението В Ужас! Вижте Какво Се Оказа!

Имаше догатки от проби на ново оръжие или откритие на Илън Маск, до изказвания, че това е рой светулки или други инсекти, които се придвижват в този тип на разнообразни места. Истината се оказа изненадващо елементарна и още по-лесно обяснима. Но в това време в мрежата се родиха няколкостотин мита.

В ранните утринни часове на петъчния ден жителите на Флорида са били шокирани от тайнствен облак с необикновена форма. „ Какво по дяволите е това? “ споделя наблюдаващ, който е записал странното събитие.

Любителите на мистериите незабавно декларирали, че това може да е нов галактически транспортен съд, или извънземни.

Но колкото и да е необикновена структурата на този облак, напълно не става дума за извънземни. Оказа се, че истината е много по-прозаична. И няма нищо мистериозно в облака.

Същата заран от военновъздушната база Кейп Канаверал във Флорида било обявено, че е изстреляна ракетата „ Atlas 5 “.

„ Atlas 5 “ би трябвало да бъде изстреляна в земна орбита и носи военния информационен сателит „ AEHF-5 “. Съоръжението на „ Lockheed Martin “
е част от световен план, който в последна сметка ще се състои от шест спътника. Които ще обезпечават световна и сигурна връзка за стратегически цели, осведоми Би Би Си.

Всеки от шестте спътници AEHF ще обезпечи и геостационарно покритие. Т.е. ще кръжи над Земята следвайки въртенето на планетата.

Това не е първият път, когато сходно събитие провокира суматоха. Преди няколко месеца тестово изстрелване на ракета на Илън Маск провокира всеобщи безредици освен в Съединени американски щати. Странните светлини при придвижването на машината бяха видяни от няколко страни и щати. Наложи се самият Маск да направи изказване, с цел да успокои всички, не става въпрос за настъпление на извънземни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР