„Имаше повече пиар и популизъм, очакванията на хората за формиране

...
„Имаше повече пиар и популизъм, очакванията на хората за формиране
Коментари Харесай

Михаил Миков: Това правителство няма да изкара цял мандат

„ Имаше повече пиар и популизъм, упованията на хората за образуване кабинет ги направиха по-малко придирчиви към всичко, което се приказва. В съдружното съглашение има някои неща, които са невъзможни, други - на ръба на конституцията, трети - към този момент стартират да ги анулират “. Това съобщи пред БНР някогашният водач на Българска социалистическа партия и народен представител от левицата и ръководител на Народно събрание (2013 г.–2014 г.) Михаил Миков.

Според него в опълчването сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата евентуално всяка от страните има свои причини, почиващи на закона или на обстоятелствата.

„ Извън тази война стои въпросът за правораздаването. Ако има сериозен диалог, то той би трябвало да бъде за това по какъв начин съдят съдиите в България “.

За него вътрешните проблеми на Българска социалистическа партия не са толкоз значими, колкото дали доверието на хората ще се върне:

„ Смятам, че няма. От това ръководство Българска социалистическа партия ще излезе по-зле. Заради това, че преобладаващите фактори в него имат дяснолиберални разбирания. Малките обществени решения се вършат и от десни в политиката “.

Той предвижда, че държавното управление няма да изкара цялостен мандат и върху това ще въздействат външнополитически фактори.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР