Имаше данни, че изчезналото дете от село Болярино, което е

...
Имаше данни, че изчезналото дете от село Болярино, което е
Коментари Харесай

Изчезналото дете от Болярино, открито с рани, се е самонаранило

Имаше данни, че изчезналото дете от село Болярино, което е от сирийски генезис, е било отвлечено и по този текст от Наказателния кодекс се води актуалното произвеждане. Първоначално е обсъждана тази версия. Детето беше открито в среавнително къс интервал. Детето беше в потрес с забележими следи от пострадвания. С него се работеше мъчно в началото поради езиковата преграда. Това сподели Ваня Христова, областен прокурор на Пловдив.

Детето знае акцент на сирийски и напълно малко думички на британски език.

Извършена е съдебно-медицинска експертиза, която освидетелства положението на детето. Констатирани са две увреждания по тялото и главата на детето. От събраните доказателства, като не се изключва да има смяна в хода на следствието, е за осъществено самонараняване от детето. То е обяснило по какъв начин е станало това и думите му съответстват с установените увреждания и механизма на причиняването им. В момента тече разпит на детето пред арбитър.

Вчера с детето е извършен следствен опит на място. Това, което е изнесено от очевидец като информация, се удостоверява от опита.

Детето беше намерено наоколо до парцела, който населява фамилията му.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР