Имаме вариант за кабинет от 2018 година. Това каза пред

...
Имаме вариант за кабинет от 2018 година. Това каза пред
Коментари Харесай

Христо Иванов: Имаме вариант за кабинет от 2018 година

Имаме вид за кабинет от 2018 година. Това сподели пред публицисти след съвещания за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев ръководителят на ПГ на „ Демократична България “ Христо Иванов, представен от „ Фокус “.

„ Демократична България “ съставихме екип, който нарекохме „ управническа опция “. Нашият потенциал и от позиция на стратегия, и от позиция на екип, е безспорен, само че ние се явихме с този екип и тази стратегия, с този потенциал на изборите, тъй като искахме мандат от жителите. Те се произнесоха. Уважаваме техния избор. Важното е, че всички се фокусираме върху втория евентуален мандатоносител. Нека мандатът да стигне до „ ИТН “, да забележим каква рамка ще предложат и тогава ще разясняваме всичко “, добави той.

Според Христо Иванов е обикновено на Народното събрание да му би трябвало време да влезе в кондиция.

„ Това, което е значимо, е, че в този парламент има доста повече характери, има доста повече хрумвания, има доста по-жив спор. Гражданите го правят оценка “, акцентира той.

Ако „ ИТН “ потърсят нашата поддръжка, сме подготвени да влезем с извънредно виновни и градивни диалози на база на визията им за ръководство. Това сподели по време на консултациите за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев ръководителят на ПГ на „ Демократична България “.

„ Ще подходим извънредно отговорно, като в същото време ще съблюдаваме задачите и уговорките, с които сме се явили на изборите, без да ги назоваваме предварителни условия, само че това сигурно са критерии, в светлината на които ще оценяваме дали другите вероятни формати на състав, стратегия и парламентарна стратегия за едно ръководство могат да решат проблемите и да изпълнят дилемите, с които влязохме в това Народно заседание “, акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР