Имаме съмнения за фалшифициране на последните избори и се надявам

...
Имаме съмнения за фалшифициране на последните избори и се надявам
Коментари Харесай

Нинова: Имаме съмнения за фалшифициране на последните избори


„ Имаме подозрения за подправяне на последните избори и се надявам органите и прокуратурата да се самосезират “. Това разгласи на брифинг водачът на.

„ Показахме разминавания сред протокола от машината и протокола от броене на разписките. Разликите са от по 5-6 гласа, само че си представете какъв е общият резултат при 12 000 секции “, уточни Нинова.

„ Свидетел съм на диалога, в който пристигна и сподели „ Оттеглете закона и ще ви предоставим и на вас кодовете “ “, добави тя.

Нинова бе безапелационна, че няма да поддържа мандат на, а от „ “ не са си взели поучения и слагат ултиматуми и условия - желаят отдръпване на измененията в Изборни кодекс.

Досега договаряния за държавно управление с партията на и не са водени. Нинова уточни, че въпреки всичко има очаквания за кабинет.

„ Във вторник ще разгледаме бюджета за 2023 година. Ние имаме оферти за повишение на приходите, битка с инфлацията и преодоляване на цените. Искаме минималната работна заплата да стане 850 лв., предложили сме два разновидността за преизчисляване на пенсиите и младежка политика за млади фамилии “, съобщи водачът на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР