Имаме решенията, за да възстановим стабилността и всички български семейства

...
Имаме решенията, за да възстановим стабилността и всички български семейства
Коментари Харесай

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира кандидатите си за народни представители в РИК

Имаме решенията, с цел да възстановим стабилността и всички български фамилии да са сигурни в своето бъдеще, да го плануват и ръководят. За мен Старата столица и региона за идея. Ще продължа да работя и оказвам помощ на хората, както и до момента. Нашата листа съчетава опита и експертизата с младежката неотстъпчивост, сила и креативност. Ще споделяме истината на хората, без отрицателни послания и без неистини. И най-важното – ще даваме решенията на всеки един проблем. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов в пресклуба на Българска телеграфна агенция във Велико Търново след регистрацията в Районната изборна комисия.
Документите на претендентите за народни представители на ГЕРБ-СДС бяха импортирани от регионалния координатор и кмет на В. Търново Даниел Панов. Той одчерта, че би трябвало да се възвърне разговорът в страната, в това число и сред изпълнителна и локална власт, който бе тотално нарушен при ръководството на „ Промяната “. „ Време е да прозрем мъдростта на предците ни, завещана в девиза „ Съединението прави силата “, с цел да излезем от рецесиите “, уточни Панов.
Водачът проф. Костадин Ангелов е доктор и експерт по коремна хирургия, магистър по медицина, публично здраве и здравен мениджмънт, а също и по финанси. Здравен министър в държавното управление на ГЕРБ, депутат в последните три Народното събрание и зам-председател на комисията по опазване на здравето.
Втори в листата на ГЕРБ-СДС е младият бизнесмен, общински консултант и координатор на МГЕРБ Георги Недев. Трети журналистът и издател, икономист и финансист Димитър Николов, също депутат от ГЕРБ в последните три Народното събрание. На четвърто място е специалистът по обществени действия Росица Димитрова, а пети е именитият педиатър доктор Валентин Точков.
На шеста позиция е университетският учител, правист и зам-кмет на Свищов Станислава Стоянова-Асенова. Седми е доктор Емил Енчев, общопрактикуващ доктор в Полски Тръмбеш. На осмо място е Венцислав Георгиев от Павликени – лекар по политология, държавник и заместник-председател на Общинския съвет в града. Девети е финансистът Стефан Бранзелов – младеж, ръководител на локалния парламент в Златарица. На десета позиция е Росица Генчева – бизнес управител в Сухиндол.
В листата е вратарят и капитан на ФК „ Етър ВТ “ Христо Иванов, помощник-треньор на „ виолетовите “. Следващата позиция е за икономистът и финансист Даниел Събев, шеф на едно от най-големите предприятия във Велико Търново.
Ново име измежду претендентите за народни представители е и рекламният управител с 24-годишен опит в областта на медиите и маркетинга Диана Попова. На последващо място е историкът и музеен организатор доктор Емил Врежаков. След него е Радослав Рашков от Горна Оряховица, управител в огромна компания и професионален футболист.
В листата е и известният и обичан артист от МДТ „ Константин Кисимов “ Иван Митев. Има над 100 основни функции, изследва историята на театралното дело в старопрестолния град и България.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР