Имаме реални факти и прогнози, а не политически измислици. За

...
Имаме реални факти и прогнози, а не политически измислици. За
Коментари Харесай

Денков: Няма да има решение с протести

" Имаме действителни обстоятелства и прогнози, а не политически измислици. За да има единодушие, би трябвало да има диалог, с цел да бъде чут всеки и да се откри най-хубавото решение ", съобщи министър председателят Николай Денков, откакто среща сред него и енергетиците не се състоя, представен от БГНЕС.

Днес поканихме синдикалните организации, те към този момент отхвърлят да дойдат. Така няма да решим проблемите в енергетиката, всички би трябвало да са подготвени за прям диалог.

" Териториалните проекти не затварят мини и ТЕЦ-ове ", акцентира Денков.

Той уточни, че с предаването на документите, договарянията с Европейската комисия занапред стартират, като означи, че ще се водят договаряния в частна " Енергетика " в ПВУ.

Премиерът означи, че териториалните проекти обрисуват какво България ще направи с европейското финансиране, с цел да обезпечи бъдеще на хората в тези райони.

Той още веднъж акцентира, че ние сме последни в тази активност по предаване на Териториалните проекти и имаме тъкмо 2 месеца договаряния с Европейска комисия.

Няма да има решение с митинги или блокади и волно или несъзнателно подклаждане на политически упоритости, да стартираме договаряния, с цел да работим дружно по въпросите. Никой с изключение на държавното управление и синдикатите дружно не може да се оправи с тази дълго отлагана задача, добави още Денков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР