„Имаме положителен отзвук от европейския комисар по правосъдие да се

...
„Имаме положителен отзвук от европейския комисар по правосъдие да се
Коментари Харесай

Министър Лорер: Първите пари от Плана за устойчивост ще са за индустриалните зони


„ Имаме позитивен отзив от европейския комисар по правораздаване да се анулира законът, обвързван със „ златните паспорти “. Това сподели пред бТВ министърът н а нововъведенията и растежа Даниел Лорер.

„ Оказва се, те са незначителни за нас, само че Министерството на правораздаването откри доста равнище на корист, тъй че за нас не виждаме смисъл да има сходна скица “, добави той.

Според него вложителите са се отказали от България, тъй като им е пречело огромното равнище на корупция и неналичието на експерти.

„ Сега имаме поток от вложители и такива, които се връщат”, добави Лорер.

Той сподели, че неговото министерство ще работи в тясна връзка с МОН: " Важно е България да промени позицията си - нововъведенията да работят с МОН, с цел да има повече фрагменти и по-образовани, с цел да дойдат по-качествени компании. " В ББР всичко е умерено - това беше нашата задача - да се подкрепя дребният и междинният бизнес. Направихме помощ за енергийния бранш, остава за розоварите, ресторантьорите и други Първите пари от Плана за възобновяване и резистентност ще са за индустриалните зони - имаме намерение да се развиват в нови райони, където

има интерес, изясни Лорер. Той засегна и тематиката със зелените документи и митингите, които се пробваха да щурмуват Народното събрание. Смъртта у нас е най-високата от края на Първата международна война и от испанския вирус. Да си играеш със страха на хората и да ги накараш да щурмуват институцията, която пази демокрацията, това не го разбирам, съобщи Лорер. Според него и от вложителите се чува въпросът кой ще работи в заводите им - по тази причина високата имунизация е значимо изискване, с цел да дойдат вложения.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР