Имаме нова сглобка срещу ГЕРБ! Проруските пропутински партии като Възраждане

...
Имаме нова сглобка срещу ГЕРБ! Проруските пропутински партии като Възраждане
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Имаме нова сглобка срещу ГЕРБ! Проруските партии се прегърнаха с Продължаваме промяната

Имаме нова сглобка против ГЕРБ! Проруските пропутински партии като " Възраждане " и Българска социалистическа партия се прегърнаха с " Продължаваме промяната " против нас.

Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той довечера посети Пловдив.

Повече двуличие няма да има, закани се Бойко Борисов. Аз в сглобки не вземам участие. Споразумението се нарушава от нашите сътрудници, уточни водачът на ГЕРБ, съобщи обстоятелства.бг.

Той даде обещание в сряда да разгласи решението си дали ще остане в сегашната ръководеща коалиция.

„ Партиите, които поддържат Русия и Путин – преди всичко Политическа партия, на второ – „ Възраждане ”. На предишните избори преди една седмица ГЕРБ беше на всички места пръв. Сега се сплотиха Политическа партия и „ Възраждане ”, дружно с Българска социалистическа партия – има нова коалиция, нова „ сглобка ” и играха против нас ”, счита той.

„ Във Варна си е с мутрите и с бизнес групировките. Не може 5-6% от първия тур да се стопят, с изключение на с заплатен избор на мутрите и на варненските групировки. Въобще не ми е забавно какво са създали ”, добави водачът на ГЕРБ за вота в морската ни столица.

„ Дадох си гласа за Терзиев, изнасилих партията да гласоподава за него и в това време заплатиха пари да ме бият в Банкя. Политическа партия и „ Възраждане ” в Банкя играха против нас, а Петков желае да си приказваме за данъчни закони и какво ли не. Лицемерие. Затова е ниска изборната интензивност – хората към този момент не понасят лицемерието ”, безапелационен е той.

„ Или се прави държавно управление и коалиция като хората, или сходни „ сглобки ”, някакви шарлатански работи – не виждам за вярно. Има прелестна коалиция сега сред Политическа партия, „ Възраждане ” и Демократична България. И това ще бъде персонално от мен огласено, към този момент съм го направил пред всички наши западни сътрудници ”, сподели още Борисов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР