Имаме над 8000 нарушения с над 125 км в час

...
Имаме над 8000 нарушения с над 125 км в час
Коментари Харесай

Нов рекорд: Засякоха автомобил с над 240 км/ч в София

" Имаме над 8000 нарушавания с над 125 км в час засечени единствено за месец с общинските табла. Имаме и нов връх - шофиране с над 240 километра в час на Околовръстния път в София " . Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, съобщи БГНЕС.

„ Опасявам се като разгласяваме новите върхове да не реши някой да ги бие. Това са черни върхове. Най-често те са по Околовръстното ”, добави Георгиев. Той изрази вяра, че депутатите ще си свършат работа през септември, с цел да може над 700 общински камери да бъдат вързани, и КАТ да има достъп до тях. Според него когато глобата и наказването е неизбежно, единствено тогава има предварителна защита.

Георгиев участва на полагането на новаторска алена настилка, която ще бъде на 15 места в София. Асфалтът е с по-добро сцепление - усъвършенства спирачния път, тъй че да може в по-лошо време колите да спрат по-бързо, с цел да подсигуряваме сигурност на пешеходците, изясни той.

Дебелината на покритието е към 0,5 см е, само че и то е в червен цвят, с цел да увеличи вниманието на водачите. 15-те обекта с тази настилка са непосредственост до учебни заведения, детски градини, и то на конфликтни точки, на които не можем да сложим по закон повдигнати пешеходни пътеки.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР