Имаме много проблеми за решаване. Днес предстои връщането на мандата

...
Имаме много проблеми за решаване. Днес предстои връщането на мандата
Коментари Харесай

Явор Божанков : ИТН от самото начало вървяха в посока да свалят правителството отвътре

Имаме доста проблеми за решение. Днес следва връщането на мандата и президентът дефинира дата за разформироване на Народното събрание и установяване на длъжностен кабинет. Отговорността отива при него. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 654
Направихме всичко допустимо да предложим работеща управническа стратегия. Ако хората още се питат за какво падна държавното управление това би било обезпокоителен знак. ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и " ИТН "  свалиха това държавно управление. " ИТН " през цялото време са били в тази посока, която скапе коалцията от вътрешната страна. Тази коалция падна в сговор и синхрион сред тези четири партии. Затова и някои сътрудници напсунаха " ИТН ", уточни Божанков. 

Третият мандат е спешен и финален късмет да имаме работещ кабинет. Това което се случва отвън България е по-голямо от нас и се надявах да има народни представители, които ще осъзнаят това, само че не се случи и отиваме на изброи. Служебното държавно управление има огромна задача да организира почтени избори и да няма пазаруване на гласове, означи депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР