Имаме много червени линии с ГЕРБ. Няма да правим компромиси

...
Имаме много червени линии с ГЕРБ. Няма да правим компромиси
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Прокситата на кръга „Капитал“ не могат да управляват сами, а и не искат

Имаме доста червени линии с ГЕРБ. Няма да вършим взаимни отстъпки с евроатлантическата тематика. Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи и зам.-председател на Народното събрание Йордан Цонев пред bTV.

Според него предизборната акция за идните предварителни парламентарни избори е почнала от дълго време. Защо Демократична България и Продължаваме промяната не поддържаха евроатлантически кабинет на проф. Николай Габровски? Прокситата на кръга „ Капитал “ не могат да ръководят сами, а и не желаят, сподели Йордан Цонев. Движение за права и свободи ще създадат всичко по силите си да има държавно управление, с цел да стартира решаването на останалите рецесии.

Йордан Цонев уточни, че няма кой да преглътне „ Демократична България " в пакет с „ Продължаваме промяната. Иначе Христо Иванов му се вижда, че е узрял да води разговор. Експертното държавно управление не е по-добро от политически кабинет, само че сега това е разновидността и в условия на рецесии, добави депутатът от Движение за права и свободи.

Във връзка със абсурда с акцията за криптовалути в Nexo, Цонев добави, че точно през въпросната компания са изпрани пари от съветски олигарси. Бедата е, че с голямото си въздействие този кръг „ Капитал “ споделя кой да ръководи и кой да не ръководи, като заличава резултатите от изборите, разяснява той. Цонев посочи още, че един от финансистите на „ Хамас “ е правил интервенции през Nexo.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР