Имаме къртици в президенството, които ни донесоха, че се унищожавани

...
Имаме къртици в президенството, които ни донесоха, че се унищожавани
Коментари Харесай

А. Тодоров плаши: Имаме къртици в президентството, унищожавани са документи

Имаме къртици в президенството, които ни донесоха, че се унищожавани документи. Предупреждавам Българска социалистическа партия, че те са по-добри от техните ченгета. Това сподели депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров и продължи офанзивите си срещу президента и Българска социалистическа партия.
Тодоров съобщи, че комисията за бойните самолети има съществени подозрения, че Румен Радев като началник на екипа си е разрешил волности, които излизат от параметрите на държание, което не предстои на глоба. " В не една и две страни има следствия. Където е имало покупко-продажби на " Грипен ", са давани пари под масата ", съобщи депутатът.

" Това не е богучовек, преди три години е бил началник на интегрирания план и е назначил своята муза, да каже това не е ли шуробаджанащина ", добави още Тодоров. " Не знам дали е авджия, само че " Грипен " може да му направи един лов ", съобщи още Антон Тодоров.

Тодоров сподели документът, с който е писал опорни точки за " Грипен " и напомни, по какъв начин 13 години се бави процедурата, а единствено за месец по време на служебното държавно управление е взето решение за " Грипен ". Това е артикул на задкулисие и, в случай че не беше Антон Тодоров нямаше да го има и този документ, нямаше да го има документът и за шифрограмата. Тя е изпратена до него преди всичко, сега тече инспекция на ДАНС в президентството ", съобщи депутатът.

" Ние сме доста по-добри от ченгетата ви, знаем по какъв начин са унищожавани документи в президентството ", похвали се Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР