Имам впечатление, че това са хора, които не знаят какво

...
Имам впечатление, че това са хора, които не знаят какво
Коментари Харесай

Татяна Дончева е силно убедена, ПП-ДБ и ГЕРБ няма да се разберат за ново правителство

Имам усещане, че това са хора, които не знаят какво желаят. Те не могат да се схванат със самите себе си, пък какво остава с някой различен. Това са първите предпоставки за триумф на едни договаряния. Това съобщи пред Българска национална телевизия за договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ за сформиране на ново държавно управление Татяна Дончева, водач на " Движение 21 ", част от коалиция " Левицата ".

Тя в доста висока степен е уверена, че не е допустимо да се стигне до триумф в договарянията. " Всички желаят властта. Разпределението на гласовете не позволяваше на никой да я има самичък. ПП-ДБ имат искания, които са изцяло несъответстващи на гласовете, които имат - да ръководят еднолично ", уточни Дончева. Тя добави, че от ПП-ДБ желаят от външните фактори да натискат евентуалния им съдружен сътрудник, който плашат с " Магнитски ", прибягват до игнориране на ГЕРБ в интернационален проект и репресии против основни фигури.

Татяна Дончева не е сигурна, че Бойко Борисов има максимален интерес парламентарните и европейските избори да са 2 в 1, а не едни след други. " Той е един от факторите, който ще реши в последна сметка кое му е по-добре. Аз мисля, че ПП-ДБ имат по-голям интерес от избори 2 в 1. Те ще смъкнат доста резултата, само че може би разчитат, че това въпреки всичко ще ги закрепи ", разяснява тя.

Дончева счита също, че след взаимното ръководство на ПП-ДБ с ГЕРБ " Демократична България " ще претърпи най-сериозни вреди, тъй като за тях партньорството с " Продължаваме Промяната " било токсично. " В ДСБ най-малко имаше по-разумни хора, по-смислени и по-здраво стъпили на земята, само че се размиха необратимо в това, което се случи ", означи тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР