Имам уникални отношения с Христо Крушарски, но не искам никога

...
Имам уникални отношения с Христо Крушарски, но не искам никога
Коментари Харесай

Гонзо: Крушарски мислеше, че сам може да прави селекция

Имам неповторими връзки с Христо Крушарски, само че не желая в никакъв случай повече да работя с него, разгласи механически шеф на националните тимове на България Георги Иванов.

Месеци, откакто напусна Локомотив Пловдив, именитият нападател на " черно-белите " призна повода за раздялата си с клуба.

" Ще бъда почтен, нямам какво да укривам. Христо Крушарски е един доста добър човек, който доста пъти лишава и себе си, и фамилията си, с цел да устоя футболния клуб „ Локомотив “. Но като всички по-богати хора и притежатели на клубове, той има доста съветници. Примерно от лятото нещата сред нас се трансформираха. Той почна да си мисли, че може да си прави селекция, че схваща повече от всички нас. Нищо не споделям – това е индивидът, който дава пари и несъмнено е вярно той да дефинира политиката. Но пък аз не мога да работя по този метод. Никога с него не сме имали спорове, само че пък в последна сметка въз основата на тези съветници, дейностите му и решенията, които взима, са доста безредни. Затова аз не считам, че мога да работя по този метод ", съобщи Гонзо.

Пловдивчанинът разяснява и идния конгрес на 18 март последния метод: " Няма да пропагандирам за Боби или за Бербатов. И двамата задоволително доста ги почитам. В последна сметка моята работа е напълно друга, а не е да се боря за президент. Но в случай че се случи по този начин, че Боби Михайлов загуби, аз ще съм първият, който ще си тръгне отсам и ще си подаде оставката ".
Свързани вести Гонзо готви революционна смяна в българския футбол Официално: Гонзо е новият шеф на БФС Крушарски разкри кой ще размени Гонзо в Локо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР