Имам информация, че новината, че Манфред Вебер е бил освиркан

...
Имам информация, че новината, че Манфред Вебер е бил освиркан
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Ако ГЕРБ е на власт, страната ни ще се възползва от европейската солидарност

Имам информация, че новината, че Манфред Вебер е бил освиркан в Екологичен потенциал, е един непоносим фалшив, който не отива на медиите, които го промотират. Това е тотална подправена вест. Г-н Вебер не е бил освиркван. Дебатът по тематиката с политическите арести, е извънредно значим. Държавата ни към този момент не попада в термина „ правова “. Прибегна се до противозаконни способи за задържането на водача на най-голямата опозиционна партия.

Това съобщи Георг Георгиев от ГЕРБ в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

„ Повечето послания в Екологичен потенциал директно или косвено бяха свързани с войната в Украйна и нейните измерения. Г-жа Урсула фон дер Лайен показа какъв брой средства са предоставени на Украйна - 19 милиарда евро. Русия разгласи война освен на Украйна, само че и на енергетиката. Европа усеща на гърба си съветската експанзия. Председателя на Екологичен потенциал очерта няколко съществени линии пред съюза – с изключение на диверсификацията сложи доста сериозен акцент на възобновимите енергийните източници и на водорда. Очевидно в този момент Европа ще се възползва от това да развиване технологиите и новаторските енергийни източници “, изясни той.

По думите му, в случай че ГЕРБ е на власт, страната ни ще се възползва от европейската взаимност, както и до момента. „ Ако имаме една предвидима и прозорлива политика и едно държавно управление, което се употребява с доверие в Европа, ще имаме достъп до всички запаси. Политиката да се разпокъса и да нямаме никаква поредност в дейностите, докара до обстановката, в която се намираме през днешния ден “, акцентира Георгиев. По думите му България е можела да се възползва от по-изгодни стопански покупко-продажби.

„ Газпром “ потвърди, че е обезсърчителен снабдител на газ. Ние бяхме единствената политическа мощ, която предложи да се откъснем тотално от този снабдител. Ние бяхме държавното управление, което отстрани медиаторите от газовите покупко-продажби “, напомни той.

„ Изправени сме пред редица провокации, поради водената от предходното държавно управление политика. Нужно ни е устойчиво държавно управление “, посочи Георг Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР