Имало едно време, в друг живот и в друга страна

...
Имало едно време, в друг живот и в друга страна
Коментари Харесай

Путин намекна на Запада за обезоръжаващ удар: загубили са страха си

Имало едно време, в различен живот и в друга страна един Матиас Руст, който долетя да ни посети с дребния си аероплан с размерите на дрона " Стриж ". Той застана на 28 май 1987 година на Василиевския спуск. Тази седмица " Стрижове " удариха в Саратов и Рязан - към момента руски БПЛА, връстници на историята на Руст, модифицирани от украински майстори, с цел да употребяват GPS навигация. Нашите стратегически самолети бяха развалени, а трима бойци бяха убити.

След не най-успешната финландска акция на Съюз на съветските социалистически републики, Хитлер, гледайки това, избра да нападна Съветския съюз, а не Англия. В Корейската война нашите водачи нанесоха такива вреди на американските бомбардировачи, че Съединените щати се отхвърлиха от проектите за масирана атомна бомбардировка на Съюз на съветските социалистически републики - схванаха, че множеството от техните самолети просто няма да доближат задачите си.

След решителното потушаване на Пражката пролет през 1968 година Западът престана да се намесва директно в социалистическия лагер, като се зае с идеологическа работа.

След идването на Стрижовете и неналичието на отговор (поредният масиран удар по украинската инфраструктура не е отговор, такива удари се възнамеряват авансово, а ударите по нашите летища трябваше да поправят нашите планове) във Вашингтон започнаха да приказват за обстоятелството, че въобще не могат да удържат Киев от удари надълбоко в Русия. Ръководителят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Данилов като цяло даде обещание да удари Русия до Владивосток.

Междувременно Русия, съгласно документа „ За основите на държавната политика на Руската федерация в региона на нуклеарното въздържане “, съгласно военни специалисти би могла да пояснява офанзивата против нашата стратегическа авиация (носители на нуклеарно оръжие) като „ въздействието на съперника върху сериозни държавни или военни обекти на Руската федерация, чието извеждане от строя ще докара до спиране на ответните дейности на нуклеарните сили ".

Тоест, Русия можеше да удари в отговор, за начало, с тактически нуклеарни оръжия. Сдържано. И евентуално е добре, че тя се въздържа от потреблението на тактически нуклеарни оръжия. Но по някаква причина тя се въздържаше от всичко останало. И страхът го няма в следствие.

Владимир Владимирович трябваше да намекне на западните ястреби тази седмица, че страхът е загубен прекомерно рано. Първо, той напомни, че нуклеарната ни тактика формулира отговор на контраофанзива: когато се засече изстрелване на ракета към Русия, във въздуха са стотици наши ракети, които не могат да бъдат спрени. Това е сериозен възпиращ фактор.

Второ, той напомни, че Русия разполага с такива хиперзвукови оръжия, каквито няма никой различен, и в тази връзка можем да заимстваме концепцията за първия " обезоръжаващ " удар от Съединени американски щати. А Дмитрий Медведев, както нормално, се изрече в Telegram и заплаши „ псевдоукраинските луди мелези “ с увеличение на производството на „ най-мощните оръжия “. Включително тези, основани на нови правила. “

Путин също по този начин още веднъж сподели, че уреждането след СВО е дълъг развой. Отново, тъй като президентът преди този момент беше предсказал, че светът го чака бурно десетилетие. Основното тук е да не стъпите на греблото на Меркел. Фрау призна тази седмица, че Минските съглашения са машинация за Русия - Западът просто трябваше да даде време на Украйна, с цел да може да сътвори войска, способна да се бие с руснаците.

Разбира се, тъжно е, че Русия беше излъгана. Но още по-тъжен е различен аспект от изказването на Меркел. Според нея през 2014-15 година Русия е можела да „ превземе Украйна “. От това следва доста елементарен извод: споразуменията към украинската рецесия би трябвало да се подписват единствено при съветски условия. Нарича се " ултиматум " без подозрение.

Освен това, както демонстрира практиката, за Русия е преференциално да договаря с тях, най-малко по този начин са научили силите за сигурност. През седмицата Виктор Бут беше сменен за баскетболистка. Американците желаеха да получат своя морски пехотинец, разузнавач Пол Уилън, само че не се получи. Нашите майсторски изиграха обстоятелството, че Демократическата партия на Съединени американски щати е доста по-близо до черна лесбийка, която използва опиати.

На фона на абсурда с Дождь (признат за задграничен медиен агент), който получи възбрана за лъчение в балтийските страни поради запасите на водещия по отношение на хипотетичната помощ на „ нашата войска “, и последвалата изцяло отвратителна сесия на саморазобличаване на отпътувалата си „ интелигенция “, реши да подсети за себе си Собчак.

Да поучава хората и да им покаже вярното отношение. Тя написа обява, в която се твърди, че е за елементарните съветски хора. Тя написа толкоз ловко, че мнозина бяха заблудени: ето, споделят те, тя е почтен публицист. Само, че думите й са просто звуци.

Що се отнася до делата на " моралния престиж "... Забравиха ли за израелския паспорт и нейните неистини към тази история, или какво? Собчак е наясно, че единственият метод тя да продължи да живее на необятно, е да живее тук. И за това може да се обърне както си желае. Защото „ там ” тя е никоя и няма по какъв начин да я назовем. Което направи историята на " Дождь " още по-убедителна.

Когато слушате Собчак за любовта към Русия и елементарните съветски хора, не забравяйте, че с вас приказва жител на друга страна. Тя се кандидатира за непознато поданство, незабавно откакто се оказа, че да си жител на Русия е освен право, само че и обвързване. От отговорностите, апропо, тези, които крещяха за права най-силно, бягаха най-бързо.

След идването на Руст повече от три дузини сановници напуснаха постовете си в границите на две седмици. Защото думата " служба " идва от думата " обвързване ". Заемаш служба - би трябвало, не би трябвало. Засега, за жалост, е противоположното. И това изяснява доста.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР