"Имало е уговорка между Борисов и ръководството на ДПС, за

...
"Имало е уговорка между Борисов и ръководството на ДПС, за
Коментари Харесай

Цветанов: Тогава разбрах, че Борисов работи с ДПС

"Имало е спогодба сред Борисов и управлението на Движение за права и свободи, за която никой в партията не знаеше. "

Пред Дойче Веле Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа приказва за обвързаностите на премиера с управлението на Движение за права и свободи, за зависимостите в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

Господин Цветанов, преди броени дни председателката на парламентарната група на ГЕРБ госпожа Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е назова държанието Ви "повод за отчаяние " и Ви упрекна, че работите "за Движение за права и свободи ". А Вие изпитвате ли отчаяние от госпожа Дариткова и от други членове на ГЕРБ, за които се смяташе, че са близки до Вас?

Не бих желал да влизам в сходен звук, с цел да не бъде пояснен като заяждане. Аз обичам постоянно да се борави с обстоятелства и по тази причина преди няколко дни загатнах съответен случай за Ягодинската пещера. В диалог с мен тогава Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във загатна всичко, което описах при госпожа Цънцарова в bTV (в предаването "120 минути " на bTV Цветанов съобщи, че локалната власт в село Борино, която е от Движение за права и свободи, е желала да поеме контрола над Ягодинската пещера благодарение на министър Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във и премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - б.р.). Така че не бих желал да разясня държанието на Дариткова. В Смолянска община всички са разочаровани от държанието на депутатите, определени от региона. Госпожа Дариткова знае какъв брой старания съм полагал, с цел да защитя ползите на област Смолян. Самата тя е споделяла паники от държанието на Борисов. Лично ги е изразявала пред мен.

Кога последно сте разговаряли с премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г?

Предпоследно през април месец, когато имах рожден ден. А по-късно разговарях с него и с президента за образуване на кръгла маса на Евроатлантическия център за сигурност (неправителствена организация, учредена от Цветанов през 2019 година - б.р.). Искам да благодаря на президента и премиера, че осигуриха свои участници

Политическата Ви групировка и държание не са били обект на диалог с премиера?

Не. Много ясно съм се разграничил от метода, по който се води политиката на управлението на ГЕРБ. Искам да направя ясно разграничение сред честните, стойностни и доброжелателни симпатизанти и членове на ГЕРБ, които попадат под общия знаменател на свадите към Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и тези записи, които излизаха през последната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР