Имали ли сте някога чувството, че партньорът ви има лъжи

...
Имали ли сте някога чувството, че партньорът ви има лъжи
Коментари Харесай

В една връзка няма място за лъжи и тайни! Имате нужда от честност, доверие и любов

Имали ли сте в миналото възприятието, че сътрудникът ви има неистини и секрети или крие нещо от вас? Това е злокобно възприятие, което ви пречупва от вътрешната страна. Важно е да не вършиме прибързани изводи, защото може да преувеличавате обстановката. Не можете обаче да пренебрегнете неговото държание, което по всичко подсказва, че подозренията ви може и да се окажат истина.

Би било най-добре, в случай че се изправите против колегата си. Трябва да им кажете всички аргументи, заради които сте подозрителни, и да им кажете, че желаете истината, тъй като никоя жена не желае да стоят сред нея и индивида, който обича, неистини и секрети, които биха разрушили и най-силната връзка.

Знаци, че сътрудникът ви има неистини и секрети от вас

Той е прекомерно благ

Партньорът ви ненадейно се пробва да ви направи изненада или да ви зарадва с подарък? Въпреки че не е неприятно да получавате особено внимание, това безспорно може да бъде подозрително държание, в случай че не е особено за него. Той може да се пробва да усъвършенства връзката ви, тъй че да не сте подозрителни за дейности, които прави зад тила ви.

Някои може да кажат, че това е лицемерен метод за прикриване на случилото се. Например, в случай че получите букет от красиви рози или обичаните си бонбони, тогава може да е злокобен метод за тях да замажат ситуацията, изключително в случай че изпитват виновност. Отново би трябвало да се доверите на интуицията си по този въпрос, тъй като претекстовете им може да са недобронамерени.

Той пази изключително добре телефона си

Мобилният телефон е персонална движимост и това е реалност. Но все пак, в границите на една връзка, би трябвало да има характерни позволения за неприкритост. Трябва да имате паролата на колегата си, с цел да влезете в телефона му, и да няма нищо, което той би трябвало да има на мобилния си телефон, което вие да не видите.

Ако носи телефона си на всички места и върви даже до тоалетната с него, тогава може да е съмнително. Преди бил ли е повече лековерен или странното му държание е от няколко седмици? Мислиш ли, че става раздразним, когато искаш да погледнеш нещо на телефона му и има ли смяна в отношението му към теб?

Да, персоналното пространство би трябвало да се почита, само че от време на време е добре да го нарушим, с цел да разберем истината, изключително в случай че имаме мъчителни подозрения, които не ни дават секунда успокоение.

Той не е изключително благ към вас

Първият диалог, в който сте изразила терзанията ви, може да го е изнервил. Той може да се усети, че сте разбрали неговите скрити секрети.. Това обаче може да е и подсъзнателно деяние, тъй като целият боязън и безпокойствие, които изпитва, излизат нескрито. Ако просто попитате по какъв начин е минал денят му на работа, той може да избухне и да се държи по този начин, като че ли нахлувате в персоналното му пространство.

Той упреква вас в невярност

Една от отличителните черти на измамника е да трансферира виновността си върху някой различен. Ако вие желаете да видите телефона му, тогава той ще се обърне и ще ви каже, че имате проблем с доверието. Неговата цел е да ви накара да се почувствате отговорна.

Целта на манипулатора е да ви покаже, че можете да му се доверите, като играе ролята на жертва. Смятате ли, че той се заяжда с вас за неща, които нормално не го интересуват? Опитвал ли е да твърди, че го лъжете? Всичко това са предупредителни знаци, че той стартира борба, с цел да отклони вниманието от непозволените си дейности и да ви упрекна.

Той е прочувствено далечен

Вашият сътрудник наподобява ли дистанциран, както физически, по този начин и прочувствено? Някой, с който постоянно сте имали мощна връзка и в този момент е податлив да мълчи, може да е тъй като има гузна съвест. Ако имат загадка, може да не желае да ви натоварва с нея. Или да се опасява, че може да разберете за нея.

Той се отдръпват, тъй като крие секрети. Въпреки че може да не унищожи връзката ви, може да бъде опустошително по други способи. Би било най-добре, в случай че насърчите колегата си да го показа с вас. Кажете му, че можете да работите върху нещата, без значение какво се е случило и дружно да се справите с проблемите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР