Имал съм само три връзки в живота си, призна в

...
Имал съм само три връзки в живота си, призна в
Коментари Харесай

Вижте секси бившата на Виктор от ‘’Ергенът’’! По-готина ли е от претендентките за сърцето му?

Имал съм единствено три връзки в живота си, призна в "Търси се " Виктор Стоянов, само че не продума за последната си обич Христина Парова.

Още с оповестяването му като участник в предаването, феновете го упрекнаха в неистина, тъй като има другарка, с която живее. В началото на "Ергенът " той обаче разгласи, че се е разделил с нея и още не може да превъзмогне болката, написа HotNews.bg

Фитнес инструкторка провокира пожари с тялото и осъществяванията си в обществените мрежи, където има над 100 хиляди последователя.

Двамата се срещнали в залата, където прекарват много време, а любовта им пламнала бързо. Виктор нямал пролем с това, че Парова има дете от друга връзка.

Двамата са разграничени от известно време, само че той не е изтрил общите им фотоси в Инстаграм. Стоянов описа, че аргументите за края на връзката им са доста, само че са запазили положителни връзки.

Хриси Парова е същинска сензация в обществените мрежи, а при започване на пандемията възпламени мнозина с 40-дневно предизвикателство за реализиране на топ форма вкъщи, а неотдавна провокира още веднъж – 20 дни за стягане на талията си и супер тяло за лятото.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР