Имахме трудно начало на сезон 2019/20, но в течение на

...
Имахме трудно начало на сезон 2019/20, но в течение на
Коментари Харесай

Йовица Арсич: Участието ни във вътрешното първенство беше успешно

" Имахме мъчно начало на сезон 2019/20, само че в течение на времето нещата се усъвършенстваха и в най-важните мачове, показахме най-хубава игра. " Това сподели старши-треньорът на Балкан Йовица Арсич на заключителна конференцията, която БК Балкан даде през днешния ден във връзка предварителното преустановяване на сезон 2019/20 поради пандемията от ковид. На конференцията участваха още президентът на Балкан Михайл Михайлов, кметът на Община Ботевград и ръководителят на фенклуб " Балкан " Видин Велчев. Очаквайте по-късно видео от цялата прескоференция. Ето и цялото му изявление:

“От мойта позиция поради показване през сезона мога да кажа, че не сме удовлетворени от това по какъв начин изиграхме квалификации за Шампионска лига. Имахме много мъчно начало на сезона, само че имайки поради, че огромна част от състезателите си отпътуваха, някои и в последния миг, имахме усложнения при селекцията. Станаха някои неточности и началото не беше доста положително, само че с течението на времето решавахме проблеми, които се явяваха и мисля, че в най-важните мачове от вътрешното показахме и най-хубава игра. Вярвахме, че до края на сезона щяхме да сме още по-добри, само че просто събитията не разрешиха като цяло. Мисля, че присъединяване ни във вътрешното състезание беше сполучливо. Надявам се следващата година да сме още по-добри.

Относно въпрос за идния формат на шампионата сръбският ментор показа, че сега няма изясненост, тъй като няма мнение на УС на БФБ: " Ще е комплицирано да се създадат 4 завъртания, в случай че има 12 тима, и с европейски шампионати в случай че се играят, не знам по какъв начин ще се направи календарът. Нашето предложение за Лятна лига не бе възприето съществено, а не виждам какво по-добро може. Ще е хубаво да се играят четири завъртания, само че е доста допустимо в септември още да не може да се влезе в залите и да не могат да се организират мачове. "
http://balkan-basket.com/bg/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР