Имахме конструктивен разговор с БСП. Говорихме за политики, приоритети и

...
Имахме конструктивен разговор с БСП. Говорихме за политики, приоритети и
Коментари Харесай

Терзиев: Ще търсим нов разговор с ГЕРБ, а с БСП общите политики са детски градини и презастрояване

" Имахме градивен диалог с Българска социалистическа партия. Говорихме за политики, цели и къде имаме пресечни точки по хрумвания ". Това съобщи кметът на София Васил Терзиев след срещата му с Българска социалистическа партия на " Московска " 33.

Той търси политическа поддръжка за кандидатурата на Борис Бонев за началник на общинския съвет. Причината е, че в понеделник той събра единствено 23 гласа на своята коалиция. На 20 ще има нов опит, само че резултатът се чака пъкъл бъде същият, тъй като ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ няма да го поддържат.

ГЕРБ и Има Такъв Народ няма да отидат на среща с Терзиев. Той прикани и всички останали групи да се отзоват на срещата, с цел да може да се види къде са пресечните точки с тях. Важно да сложим положителни основи на това по какъв начин желаеме да се ръководи дейно този град, и на равнище централна администрация, и на равнище Общински съвет, на това по какъв начин да променим малко метода, където положителните хрумвания, без значение дали идват от ръководещи, или от съпротива, биват подкрепяни, сподели кметът на София.

Терзиев още веднъж ще търси диалози с ГЕРБ. " За нас е значимо да търсим общите политики, да ги заложим в бюджета и откакто се съгласим за тях да намерим и структурно решение на ръководител на СОС, комисии и всичко, което следва ", съобщи Васил Терзиев.

Пресечните точки с Българска социалистическа партия са детските градини, непорочност на въздуха, презастрояване, промени на здравните заведения. " Децентрализацията, един от целите за нас, тъй че хората, които са най-близо до хората да имат инструментите да ги вземат решение, сподели Терзиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР