Имах желание да покажем на колегите от ПП-ДБ, че не

...
Имах желание да покажем на колегите от ПП-ДБ, че не
Коментари Харесай

Румен Христов към Асен Василев: Не можеш със заеми да си купуваш спокойствие

Имах предпочитание да покажем на сътрудниците от ПП-ДБ, че не всичко е цветя и рози. Случиха се доста неща през тези няколко месеца. Имаше доста огромен напън към мен от страна на съпартийците ми. Ние сме консервативна партия. Когато ти приказваш, само че не те чуват - даваш знак. Това през днешния ден беше знак, съобщи зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ- Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Има ротация след към три месеца. Не имам вяра до тогава да има смени в кабинета. Убеден съм, че за всеки сектор има най-малко двама по-подготвени. Ние нямаме желание да смъкваме държавното управление, тъй като служебните държавни управления не са най-хубавото нещо. Искаме министрите да работят по-добре “, акцентира той.

„ Взимането на спомагателен дълг е рисково за България. Дългът е повинност за нашите деца. Това заплашва осъществяването на критериите за 3% недостиг, раздаването на повече средства не е противоинфлационна мярка. Не можеш със заеми да си купуваш успокоение! Социалните страни са богатите страни. Трябва да имаш нещо, което си изработил и след това да го разпределиш. Искаме закостенял бюджет “, разгласи Христов.

„ От една страна усилваме пенсиите, от друга - налозите. Това е проблематично за дребните общини. Общините зависят значително от бюджета. Консервативната концепция е да има децентрализация и част от средствата да остават в общините, а не да влизат в държавния бюджет “, изясни водачът на.

На въпрос за рецензиите по отношение на вътрешния министър Калин Стоянов, Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в съобщи: „ Този митинг и това принуждение има предистория. Имам едно управление на БФС, което нито има положителни резултати в сферата, която ръководи, нито е харесвано от футболните почитатели. Основната виновност е на професионалното управление на Министерство на вътрешните работи. Министърът е политическа фигура. Проблем имаше, и би трябвало да го свържем с решението на столичния кмет. Той сподели уязвимост – не се явява на избора на ръководител на СОС, когато си дал позволение да се срещнат двата лъча – би трябвало да се понесе отговорност “, сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ- в Народно събрание.

„ Нашият представител в Министерски съвет е Мария Габриел и ние носим цялостната отговорност за протичащото се в това министерство. Продължава да има министри-анонимници, на които българският народ не им знае имената. С моя избор споделям, че нещата не са такива, каквито си ги показват. Да подобрят работата, в случай че не, ние имаме задоволително готови хора, които могат да се оправят “, акцентира Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

„ Ние имаме стихотворец ангажимент като коалиция, че ще подкрепим измененията в Конституцията. Това е значимо и за приемането ни в Шенген “, сподели още водачът на.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР