Има зодии, на които не им върви в любовта. Има

...
Има зодии, на които не им върви в любовта. Има
Коментари Харесай

Три зодии печелят приза за най-отлични флиртаджии


Има зодии, на които не им върви в любовта. Има и такива, на които им върви, само че... единствено от време на време. А има и такива, които просто умеят да флиртуват и могат да завъртят главата на някого за секунди, написа Флагман.

Тези зодиакални знаци са доста надарени във флиртуването и несъмнено знаят по какъв начин да се държат пред представител на другия пол. Те могат единствено с думи или даже единствено с взор да накарат някого да се влюби в тях, за което доста хора им завиждат. Те просто имат някаква особена сила и знаят тъкмо какво и по кое време да кажат.

Ако към този момент се чудите кои са тези 3 зодии, ето ги и тях:

Близнаци

Те в никакъв случай не са сами, в тях има две персони и са извънредно експресивни. Те могат да демонстрират възприятията си, което им оказва помощ доста във флирта. Също по този начин са извънредно общителни с близките, което също е един техен доста огромен плюс. Те могат да омаят някого единствено накратко, а диалозите с тях са толкоз забавни, че хората с тях не желаят диалогът да завършва. Те са доста забавна зодия за останалите и съумяват да заинтересуват безусловно всички. Знаят тъкмо какво да кажат, с цел да привлекат вниманието към себе си и тъкмо къде да спрат, с цел да не наподобяват прекомерно нахални. Точно това ги прави толкоз забавни и в действителност едни от царете на флирта. Срещите с Близнаци в никакъв случай не са скучни, по тази причина не ги пропускайте.

Дева

В началото те се вършат на тихи, спокойни и кротки, само че това напълно не е по този начин. Просто това е техният метод да привлекат вниманието върху себе си за по-дълго време. В следствие стартират лека-полека да демонстрират повече от себе си и това ги прави забавни за останалите. Първоначалното усещане, което вършат единствено им оказва помощ за в бъдеще. Точно по този метод те могат да оплетат изцяло всеки в мрежите си, без никакви проблеми. Представителите на този зодиакален знак са доста загадъчни и всеки, който се запознае с тях желае да ги види отново, с цел да разбере малко повече. Девите могат да привлекат някого единствено накратко.

Лъв

Те са просто пожар, когато става въпрос за флирт. Те доста добре знаят какво и по кое време да кажат. Печелят останалите с хъс, който носят в себе си. Те не се поколебават даже за секунда какво да кажат. Много обиграни играчи са и никой не може да устои на чара им. Лъвовете могат да флиртуват доста добре и постоянно съумяват да завоюват вниманието на близките. Те са магнетични за всички и могат да завъртят главата на някого единствено накратко и с чара, който носят в себе си. Когато знаят какво желаят и са си набелязали цел, те несъмнено са непобедими и са подготвени на всичко, с цел да пленят индивида, който желаят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР