Има зодии, които не си подхождат една с друга и

...
Има зодии, които не си подхождат една с друга и
Коментари Харесай

От коя зодия трябва да бягате надалеч спрямо вашия зодиакален знак

Има зодии, които не си подхождат една с друга и е по-добре да стоят на разстояние, с цел да не се основават конфликтни обстановки и разправии. Астролозите поучават да избягвате следните зодии:

Овен – пазете се от Риби

Овните са стимулирани, занимателни, целенасочени персони. Обичате честността и не се притеснявате да споделите мнението си. Докато Рибите живеят в собствен свят и се лутат сред действителност и небивалица, което на вас не би ви се харесало. Те са много потайни и обичат да послъгват. С тях единствено ще си загубите времето и ще си донесете доста отрицателна сила. 

Телец – пазете се от Близнаци

Телците са постоянни, виновни и съществени персони. Докато Близнаците обичат безгрижния живот и се оставят на течението. Това несъмнено нервира Телците и те не биха се разбирали с непостоянния Близнак.

Близнаци – пазете се от Дева

Близнаците обичат заниманията, приключенията и всевъзможни нови лудости. Но по този начин сериозните и прагматични Деви нямат същите възгледи като вашите и това поражда някои конфликтни обстановки сред вас.

Рак – пазете се от Козирог

Раци, знаем, че сте прочувствени и обичате да споделяте възприятията си с другите. Но Козирозите са малко по-студени в тази тенденция, те не обичат прекомерния романтизъм и може да дават отговор внезапно на него. Чрезз думите си могат да ви наранят и да ви карат да се почувствате нежелани.

Лъв – пазете се от Везни
 Това са зодиите с най-голяма съгласуемост между тях Това са зодиите с най-голяма съгласуемост между тях
Някои хора като че ли са основани един за различен. Те просто си пасват и взаимоотношенията сред тях са прелестни. Разбират се, не се карат и...

Лъвовете обичат хора, които държат на правилата си, а Везните постоянно ги заобикалят, с цел да угодят на всички останали. Лъвовете не толерират сходно държание и на считат Везните за почтени хора, не бихте изтърпели държанието им и по-добре стойте надалеч от тях.

Дева – пазете се от Стрелец

Девите обичат порядъка, реда, отговорността. Не са хора на измененията и не обичат да рискуват, до момента в който Стрелците са приключенци, които непрекъснато се впускат в нови провокации и прекарвания. Просто възгледите ви за живота не съответстват и ви съветваме да спестите нервите си около тях.

Везни – пазете се от Рак

Везни, вие също сте чувствени и прочувствени персони и карате хората към вас да се влюбят мощно. Но за сериозна връзка Раците не са подобаващите персони, защото те са прекомерно прочувствени и биха ви довели съществени токсични връзки.
 Каква е съвместимостта ви по отношение на лунните знаци? Каква е съвместимостта ви по отношение на лунните знаци?
Нека забележим, казано на жаргона на астрологията, по какъв начин всяка зодия се схваща със своята Луна. Иначе казано - каква е съвместимостта на вся...

Скорпион – пазете се от Лъв

Скорпиони, вие не бихте си паснали изключително с Лъвовете изключително в случай че желаете да създадете крепко другарство. Лъвовете обичат да се самоизтъкват, хвалят и да са в центъра на вниманието, а на вас това ви нервира съществено. 

Стрелец – пазете се от Телец

Стрелците са непредсказуеми, хора вид номади. Докато това въобще не се харесва на Телците, те обичат спокойния и предвидим живот, без внезапни промени, те възнамеряват всичко авансово и постоянно биха ви подлагали на критика за метода на живот, който живеете. Спестете си тези нерви и стойте надалеч от тях.

Козирог – пазете се от Овен
 Седем от най-хубавите съвместимости в астрологията Седем от най-хубавите съвместимости в астрологията
Пролетта е сезонът на влюбването и за всички, които се оглеждат е време да споделим нещо забавно - седемте съвместимости сред зодии...

Козирози, вие сте интелигентни, работливи и хора с разумно мислене. Отговорни сте, обмисляте всяка обстановка и не действате преждевременно, до момента в който Овните следват инстинктите си, работят внезапно без доста мислене, импулсивни са и постоянно нападателни. Не бихте си допаднали и те даже могат да ви донесат доста главоболия – избягвайте това да ви се случва.

Водолей – пазете се от Скорпион

Водолеи, вие сте прями, почтени, откровени хора. Не спестявате мнението си, а Скорпионите не обичат рецензия, отправена към тях. Те я одобряват за чиста провокация и основават редица спорове по-късно. 

Риби – пазете се от Водолей

Рибите обичат заниманията и шерването на усеща, а Водолеите са по-хладни персони. Вие не можете да приемете студенината им и това ви отблъсква. Те даже могат да гледат на вашите проекти с подигравка и да подценяват възприятията ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР