Има зодии, които често претърпяват сблъсък със суровия живот. Те

...
Има зодии, които често претърпяват сблъсък със суровия живот. Те
Коментари Харесай

Тези 5 зодии ги очакват сериозни изпитания в близките седмици

Има зодии, които постоянно претърпяват конфликт със суровия живот. Те са същински борци, а щастливите моменти нормално са плод на голям брой неволи и битка. Ето кои са те.
Дева
На Девите им е доста мъчно да избегнат изразяването на страсти, макар че са много интелигентни. Тази тяхна прочувствена неустойчивост постоянно ги тласка към меланхолия. В разследване на тези депресивни страсти самочувствието им внезапно спада, стартират да не се схващат с родственици и близки. Имат усложнения и на работното място. За това способстват несъгласията с сътрудниците. Ако въпреки всичко следва поставените си цели, Девата ще съумее да се измъкне от това неприятно състояние относително бързо.
 Тези три зодии имат доста мощно шесто възприятие Тези три зодии имат доста мощно шесто възприятие
Правило ли ви е усещане по какъв начин някои хора съумяват да прочетат мислите ви и да отгатнат вашите стремежи? Те като че ли имат надзор над време...
Риби
Рибите мъчно не помнят и спомените постоянно тревожат мислите им. Това им пречи да се радват на живота и да се концентрират върху ежедневните си задания. Рядко Рибите слушат какво ги поучават близките. Не ги интересува и мнението на роднините. Те са решени да вършат всичко по собствен метод и по тази причина нормално бъркат. Затова и животът им по никакъв начин не е елементарен. Те желаят да се оправят с неприятностите сами, без да ангажират някого със себе си. Неприятностите, които следват една след друга, самотата и неразбирането ги прави отчуждени и нещастни в множеството случаи.
Скорпион
Стремежът на Скорпиона да се покаже като изключително мощен и кадърен да помогне освен на себе си, само че и на всички към него, му носи доста неприятности. Той постоянно мени решенията си, бърка и не желае да си признае, в същото време не желае никой различен да му оказва помощ, поради огромното си его. Ако имат някой доста непосредствен човек до себе си, на който имат доверие, те ще съумеят да се измъкнат от този циничен кръг от несгоди. Само любовта е способна да им помогне да преборят компликациите в живота си. Това, обаче, се случва доста мъчно и постепенно при Скорпиона.
 4 зодии, които постоянно наподобяват в неприятно въодушевление 4 зодии, които постоянно наподобяват в неприятно въодушевление
Има ли дни, в които не се е случило нищо извънредно, само че ти е мъчно да се усмихваш? Някои хора минават през живота с намусено израже...
Рак
Ревнивите Раци мъчно съумяват да се провиснал и да се насладят на щастието в живота. Те изпитват голяма ревнивост към всички – познати, другари, близки. Те не имат вяра даже на себе си. Във всички прозират машинация. Това ги прави изключително нещастни, даже и да няма никой към тях. Критични са към работата си и към работата на своите сътрудници.
Козирог
Козирозите несъмнено не са късметлии. Те са необикновено упорити във всичко, което вършат, само че не получават нужното самопризнание или пък то идва прекомерно късно. Често неуспехите го вършат трагичен и кадърен да упреква всички за тях. Приемат се прекомерно насериозно и даже не възприемат хумора в всекидневието.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР