Има знаци на Зодиака, които се характеризират с равновесие и

...
Има знаци на Зодиака, които се характеризират с равновесие и
Коментари Харесай

Разберете кои са НАЙ-емоционалните зодии

Има знаци на Зодиака, които се характеризират с равновесие и въздържаност. Но има и представители на зодиакалния цикъл, в които страстите безусловно се „ бият “ една друга.

Рак

Най-емоционалните от целия зодиакален кръг, Раците не са в положение да сдържат възприятията си. На първата среща те основават усещане за по-балансирани персони. При по-внимателна инспекция обаче се оказва, че Раците са толкоз прочувствени, че се тормозят от всевъзможни дреболии.

Риби

Човек би трябвало единствено да огледа Рибите, с цел да откри, че те са меки и уязвими персони. Представителите на тази зодия не се пробват да скрият настроението си. Този знак живее и се радва на страсти, притежаващи нараснала съпричастност. Често на другите им се коства, че Рибите са склонни да драматизират събитията. Рибите по природа са извънредно уязвими.

Овен

При проявата на нападателни страсти Овните нямат равни. Те са хора, които доста въздействат на близките и непрекъснато сменят настроенията си. Ако Овенът е сърдит, всички ще схванат за това. В този миг е най-добре да сте надалеч от тях. Но Овните също се забавляват от сърце. Овенът в никакъв случай не се пробва да управлява страстите си, попадайки на хората в правоверен яд или припадък на добрина.

„ Считам главния си недостатък- неспособността да поддържам връзка умерено с подчинените. Ако те към този момент са създали нещата, тогава изгубвам хладнокръвие. Представям си, че приказват зад тила ми. Аделина, шеф, 45



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР