Има всички основания да се очаква, че с приетия законопроект

...
Има всички основания да се очаква, че с приетия законопроект
Коментари Харесай

Сачева: Бюджетът на общественото осигуряване е разумен

Има всички учредения да се чака, че с признатия законопроект ще се реализира сензитивно нарастване на приходите на възрастните хора у нас през идната година.
Това съобщи пред депутатите министърът на труда и обществената политика Деница Сачева, откакто ) за 2021 година.
 Пак без повече пари за развъждане на дребни деца, по 50 лева от горната страна за пенсионерите единствено до изборите Пак без повече пари за развъждане на дребни деца, по 50 лева от горната страна за пенсионерите единствено до изборите
Добавка към всяка пенсия от 50 лева, само че единствено до март, 2021 година, когато би трябвало да се проведат постоянните парламентарни избори и 380 лева...
Социалният министър благодари на всички депутати, подкрепили параметрите на бюджета на Държавното публично обезпечаване и акцентира: „ Не е по никакъв начин пресилено да се твърди, че с това ваше решение станаха действителни значими политики, водещи до подсилване на обществената отбрана за милиони български жители.
От 1 януари 2021 година близо 770 хиляди пенсионери с, ще получат нарастване на пенсията с 20 на 100. Увеличението на минималния размер на пенсията за застрахователен стаж и възраст ще се отрази удобно на приходите на още към 230 хиляди пенсионери “.
„ Радвам се, че успяхме да ви убедим, че тези параметри не жертват финансовата непоклатимост на ДОО, нито в кратковременен, нито в дълготраен проект “, означи още тя.
Деница Сачева увери, че по-големите разноски в системата на публичното обезпечаване не са напълно за сметка на спомагателен трансфер централния бюджет. Една немалка част – 55 на 100, се покрива от увеличените доходи от осигурителни вноски.
 Окончателно: Приеха 300 лева минимална пенсия Окончателно: Приеха 300 лева минимална пенсия
Минималната пенсия за застрахователен стаж и възраст става 300 лева от 1 януари следващата година, взеха решение депутатите с признатите дефинитивни текстове...
Тя дефинира признатият бюджет като рационален и реален, който ще спомага за по-българското възобновяване на стопанската система и пазара на труда.
„ Чрез този бюджет се прави значима крачка напред към укрепване на архитектурата на българския пенсионен модел, а това е нещо, от което са заинтригувани всички български жители “, счита Сачева.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР