Има вече фаворит за министър на здравеопазването в кабинета на

...
Има вече фаворит за министър на здравеопазването в кабинета на
Коментари Харесай

Първо в Марица: Има фаворит за здравен министър

Има към този момент любимец за министър на опазването на здравето в кабинета на Кирил Петков, научи " Марица ". И той се споделя лекар Дечо Дечев.

Отлично познато име в медицинските среди. Д.-р Дечев е работил в няколко лечебни заведения, също и като представител на фармацевтични компании, както и началник отдел в Министерство на здравеопазването.

Като някогашен шеф на Здравната каса познава чудесно механизмите по систематизиране на парите. Стана прочут със скандални разкрития за поръчки на медикаменти при неведнъж повишени цени.



На два пъти е шеф на болница " Иван Рилски " в столицата. Последно се върна там тази година.

Д-р Дечев минава за непосредствен до президента Радев. Говореше се, че е бил първи поканен за здравен министър в служебния кабинет на Стефан Янев. Отказва поради късите периоди.

Този път Дечо Дечев, роден в Казанлък, ще одобри поканата, твърди източникът ни. Разбира се, преди този момент кандидатурата му би трябвало да мине през утвърждението на бъдещите съдружни сътрудници.

Едва ли обаче някой от тях ще изиска тъкмо този министерски стол, който е бил много парещ и преди бурните времена на коронавирус пандемията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР