Има възложена проверка в КОНПИ, ако те го изискат от

...
Има възложена проверка в КОНПИ, ако те го изискат от
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Нямам притеснения от проверката


" Има предоставена инспекция в КОНПИ, в случай че те го изискат от мен ще дава цялата информация, всички обстоятелства и условия “, изясни министърът.

Твърдо декларирам, че този съответен парцел няма нищо общо с фамилия Домусчиеви, с техния бизнес или с техните собствености, разгласи още Горанов и посочи, че жилището му е предоставено за безплатно прилагане още през 2012 година от непосредствен, по думите му, родственик.

" Този апартамент ми е възложен за прилагане през 2012 година от непосредствен мой родственик, кръстник на двете ми деца и на мен “, сподели Владислав Горанов.

Проверката, съгласно него, е декларацията, която той подал през април в законовия период. В нея Владислав Горанов е описал обстоятелства и условия, измежду които и използването на този парцел - " с ясното схващане, че, съгласно моите оценки не съставлява спор на ползи ", изясни министърът.

Той разгласи, че не знае за какво е тази инспекция и за какво тъкмо в този момент в случай, че живее там към този момент шест години. Не считам, че съм направил нещо неправилно или нелегално, акцентира Горанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР