Има три изключително важни приоритета, заради които бихме подкрепили мандат.

...
Има три изключително важни приоритета, заради които бихме подкрепили мандат.
Коментари Харесай

ДБ има три важни приоритета, заради които бихме подкрепили мандат: Славов

Има три извънредно значими целта, поради които бихме подкрепили мандат. Това са промяната в правораздаването, противодействието на корупцията, в това число пускане на развой по освобождение на Гешев. На второ място превъоръжаване на армията и даване на военна помощ за Украйна. На трето място стопански напредък. Подкрепа за фамилиите, за бизнеса, съобщи Атанас Славов от " Демократична България " за " Твоят ден ".

По думите му Демократична България има решение да не поддържа ГЕРБ за първия мандат. " Те не са подготвени по основните въпроси да възприемат хрумвания, които да реформират системите. Със сигурност ще има тематики, по които ще може да се реализира единодушие в Народно събрание. В идващите месеци би трябвало да се вземат значими за страната решения и се надявам да сме на висотата на отговорността им ", уточни Славов.

Според него поради блокажи се получава неспособност да се изберат ръководители на комисии, само че в предходни мандати се е пристъпвало много по-късно към тях. " Където няма ръководители, заместниците му ще поемат неговите функционалности. Комисиите могат да стартират да работят и в този състав, с цел да могат да се гледат десетките постъпили законопроекти ", съобщи той.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР