Има три храни, които главният герой в Hell’s Kitchen шеф

...
Има три храни, които главният герой в Hell’s Kitchen шеф
Коментари Харесай

Три храни, които шеф Ангелов ненавижда: Ще ги хвърли по теб, ако му ги поднесеш!!!

Има три храни, които основният воин в Hell’s Kitchen началник Ангелов ненавижда. Разкритието направи темпераментният участник в звездния тим Пеньо Гатевски, или, както е прочут на всички още от „ Игри на волята “ – Гатьо.

Ето трите храни, които началник Ангелов ненавижда:

Мляко с ориз, юфка и попара.

„ Шеф Ангелов, когато не харесва едно нещо, го показва и то по най-бруталния метод. Хвърля го. Щом за момента сме там, значи готвим съвършено “, разкриха двамата с Александра в „ Събуди се “ по NOVA.

Hell’s Kitchen е телевизионно предаване с водещ началник Виктор Ангелов.

То е по задграничен формат с водещ известния готвач Гордън Рамзи. Идеята на формата е кандидат-готвачи да бъдат поставяни в сложни и стресиращи условия за работа, с цел да бъдат калени в готварските борби.

Неведнъж пеф Ангелов показва своя темперамент, хвърляйки  по участниците чинии, ястия, отпадъци. Понякога дори ги изсипва върху главите им…

Именно това нкара журналистката Лияна Панделиева да разкритикува паметното риалити като „ школа и ентусиазъм за насилници “, напомня SafeNews.

Ето какво написа тя:

Hell’s Kitchen е жив образец за принуждение и оскърбление над дами, оскърбление на всички участници.
Това, че хората са в шоуто непринудено, не прави формата по-малко позорен, нито демонстрацията на неучтивост по-малко от вратителна.
Треперещи, плачещи хора, обиди, хули – това е школа и ентусиазъм за всеки, който търси метод да бъде принудител. Форматът самичък по себе си оправдава насилието. Точка.

Източник – NOVA

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР