Има толкова много възможности, че понякога изборът на храна за

...
Има толкова много възможности, че понякога изборът на храна за
Коментари Харесай

Полезна закуска за различните зодии

Има толкоз доста благоприятни условия, че от време на време изборът на храна за закуска може да се окаже комплицирана задача. Чудите се сред бъркани яйца и овесена каша? Искате солено или сладко? А за какво да не се допитаме до звездите и тогава да решим!

Въпреки че няма точна просвета, която да разкрива какво да ядем съгласно датата, в която сме родени, само че доста астролози разкриват връзката сред вашата персоналност и усета ви към храна. Ето какво споделят те:

Овен
Овенът е самоуверен и авантюристичен надъхан и изборът му на храна се въздейства от това. Яйца по бенедиктински са съвършеното меню за вас.

Телец
Телецът е благонадежден и удобен, което прави омлетът съвършеният избор за тях – несъмнено и без подозрение ще им обезпечи всички нужни хранителни субстанции.

Близнаци
За безконечните любопитковци Близнаците, е целесъобразно да заложат на разнообразна закуска, с цел да не им омръзне бързо. Дали ще е сандвич с авокадо или с фъстъчено масло – вариантите са безкрайни.

 Полезна закуска за другите зодии

Рак
Раците са лоялни и с огромно въображение, тъй че за тях добър вид е класическия френски тост. Може да го разнообразят с разнообразни топинги.

Лъв
Лъвовете са креативен персони, уверени в себе си, тъй че самоуверено може да заложат на едно бурито – вкусно и съдържа всичко в себе си.

Дева
Девите са работливи и практични, което значи, че ще се нуждаят от храна, която да ги държи фокусирани през целия ден. Най-доброто начало е отредено на овесената каша.

Везни
Везните са благи създания, стремящи се към мир, тъй че един бейгъл с кремообразно сирене ще създадат сутринта им съвършена, тъй като ще могат да го споделят с другар.

Скорпион
Скорпионите са буйни и уверени натури, които ще предпочетат да заложат на изпитаното. Затова те ще останат най-щастливи с едни палачинки.

Стрелец
Стрелецът е любопитен приключенец, който се стреми към здравословния метод на живот, тъй че на драго сърце може да мине единствено на плодове и зеленчуци.

 Полезна закуска за другите зодии

Козирог
Родените под знака на Козирога са виновни и практични, заради което сандвичът за закуска прави съвършения избор за тях.

Водолей
Водолеят е неповторим, тъй че и неговата закуска би трябвало да е такава. Ето за какво може да опитва киноа с плодове и бадемово мляко.

Риби
Рибите са благи и състрадателни, по тази причина на драго сърце биха споделили своята закуска. Този знак би трябвало започва деня си с пица, която да показа с околните си.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР