Има толкова много породи кучета, от които да избирате, така

...
Има толкова много породи кучета, от които да избирате, така
Коментари Харесай

Ветеринарният лекар казва, че никога не би притежавал кръстоска на „отвратителна“ порода – наричайки ги „ядки“

Има толкоз доста породи кучета, от които да избирате, тъй че когато става въпрос за избор на ваш другар вечно, това може да се почувства като мъчно решение - само че един ветеринар сподели, че в никакъв случай няма да вземе избрана кръстоска, тъй като са " луди ".

Ветеринарът попита: " Какво, за бога, става? " когато обсъждаше породи кучета, които в никакъв случай не би получил, казвайки, че желае да „ спре този безпорядък “. „ Кълна се, че всяко друго куче, което идва в клиниката, е лабрадудъл, голдън дудъл, австралийски дудъл или някаква друга низост за пудел “, гневно написа той. Той показа още, че счита, че това е " прекалено много " и че пуделите са " невротични ", тъй че кръстоските също.

Влизайки във конгрес за ветеринари в Reddit, той написа: „ Разбирам, че хората желаят хипоалергенни кучета, само че това е прекалено много. Всъщност обичам единствено естествен общоприет пудел, само че кръстоските са луди. Текущата ми доктрина е, че породата притегля избран вид притежатели, които нямат визия по какъв начин да образоват куче, да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР