Има толкова много методи, които да използвате, за да изглеждате

...
Има толкова много методи, които да използвате, за да изглеждате
Коментари Харесай

73-годишната Вера Уанг споделя тайните на младежкия си вид

Има толкоз доста способи, които да употребявате, с цел да изглеждате допустимо най-млади – да спите задоволително, да стоите надалеч от слънцето и да вършиме ежедневни извършения.

Но 73-годишната фешън дизайнерка Вера Уанг разкри още няколко съвета, които могат да ви бъдат потребни в грижите за кожата, мозъка и тялото ви. Тя въобще не наподобява по този начин, сякаш остарява, следователно нейните секрети би трябвало да са единствени по рода си.

Вера употребява бебешко олио за навлажняване

Уанг е алергична към някои козметични артикули, за това е доста прецизна и деликатна във връзка с тези, които употребява. Едно от най-важните неща, които обича да прави, е да овлажнява кожата си с бебешкото олио, когато става въпрос за поддържане и усмиряване. Второто ѝ най-важно нещо е слънцезащитният крем в композиция с овлажнител с SPF 30.

Вера има вяра, че продуктивността е добър метод за справяне със стареенето

В дългогодишната си кариера в стилната промишленост, Вера е работила с едни от най-красивите дами в света. Поради това тя ги е приема като свои вдъхновения и има вяра, че това е “може би метод за справяне със стареенето, който е работлив “. Вера е на мнение, че остаряването е прекомерно старомодно, тъй като в живота хората би трябвало да се научат да продължават да порастват по един или различен метод.

Тя носи светлосини слънчеви очила, с цел да защищити очите си

В работата си Вера би трябвало непрекъснато да гледа в екрана на телефона, компютъра и тв приемника. Тя има вяра, че защитните очила са извънредно значими за запазването на ирисите и зениците – “Трябва да сме деликатни, тъй като последиците ще ни настигнат в последна сметка “.

През 1973 година, когато е редактор на аксесоари във Vogue, Вера основава сбирка от повече от хиляда чифта слънчеви очила.

Рутинните ѝ упражнения включват колоездене и игра на голф

Вера обича да поддържа леки и бързи тренировки и не подвига тежести, по-тежки от 2 или 3 кг., което ѝ отнема общо 5 минути. Карането на колело ѝ е измежду любимите упражнения и обича да обикаля квартала, когато разполага със свободно време. Признава почтено, че недолюбва спорта изключително, за това вижда в голфа превъзходен метод за физическо разтоварване. Твърди, че не се оправя добре, само че най-малко има възторг.

Вера не е премахнала нездравословната храна от менюто си

Кухнята на Вера се състои от фризер за сладолед, ледник цялостен със сода и хладилник със здравословни храни. Има обаче и изкушаващи шкафове с шоколад, бонбони, зърнени закуски, а също и Cheetos, Pepperidge Farm Goldfish и всевъзможни типове чипс, на които дизайнерката е огромен почитател.

Не крие, че хапва Макдоналдс, Oreo McFlurry, както и Dunkin Donuts.

Е, очевидно ключът още един път не е в строгите ограничения, а в уравновесения метод на живот.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР