Има такива неща, които би могло да бъде само в

...
Има такива неща, които би могло да бъде само в
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да правиш на светло

Има такива неща, които би могло да бъде единствено в твой плюс да ги правиш на дневна светлина. В противоположен случай рискувате да допуснете неточности или пък да извършите неприятно усещане. Представяме ви лист от 5 неща, които е в пъти по-добре да вършиме на дневна светлина, в сравнение с такава, основана от високоватовите електрически крушки.
Бъди откровен
Когато си решил да си откровен с някого, направи го, без да търсиш зад какво да се скриеш. Например добър вид е да го поканиш на обяд някъде – в случай че времето на открито го разрешава, отлично би било да се срещнете в градината на твоя обичан ресторант. По този метод ще се чувстваш на лична територия. Експертите настояват, че ярката светлина е в положение да претрупа образният канал на мозъка ти. Това пък от своя страна те разконцентрира и по този метод ти пречи да излъжеш. Така че в случай че си решил да си почтен, само че ти е мъчно – дневната светлина на открито ще те подтиква да бъдеш прям.
 НИКОГА не консумирайте тези храни преди сън НИКОГА не консумирайте тези храни преди сън
Отново се въртите в леглото си, чувствате се зле и не можете да заспите? Знаете ли, че можете да си аргументите сериозен дискомфорт единствено...
Вечеряй на ярко
Доказано е, че приглушена светлина би могла да накара хората да гълтам по-голямо количество храна от нормално. Това се дължи на обстоятелството, че поради неприятното качество на светлината те по-лесно могат да се заблудят и да подценят изяденото количество. Ако постоянно се случва да прекаляваш с изяденото на вечер, увери се, че кухнята ти е задоволително добре осветена – може това да е повода.
Ходи с гаджето си до мола
Учени от университета в Калифорния е посочило, че мъже, които са били изложени на флуоресцентна светлина в продължение на най-малко един час, по-късно усещат прилив на повече тестостерон.
 Учени: В бъбреците се крие може би най-важното лекарство Учени: В бъбреците се крие може би най-важното лекарство
Ново изследване откри скришен ген, прикрит надълбоко в бъбреците ни, който подкрепя премахването на напрежението от клетките. Учени от взаимната...
Разпускай, с цел да намалиш напрежението
В случай, че искаш да разпуснеш, най-добре е да се отбиеш в парка в светлата част от деня. Наскоро извършени проучвания са потвърдили, че ярката светлина доста оказва помощ да се редуцира равнището на напрежението.
Изпращай служебните имейли
Задълбочени изследвания сочат, че високите ватове, каквито излъчват крушките на лампите, те карат да си нащрек. Ако искаш да бъдеш изцяло сигурен, че няма да допуснеш неточности в мейла /а това е изключително значимо, когато става въпрос за служебна кореспонденция/, пиши на шефа си само в случаите, в които около теб е добре осветено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР