Има такава песен: На рождения си ден напий се кат`

...
Има такава песен: На рождения си ден напий се кат`
Коментари Харесай

За ЧРД на Делян П. промени в движението в София и страната

Има такава ария: На рождения си ден напий се кат` свиня, на другия ден може да осъмнеш още веднъж човек. Шансът е в ръцете ти. Цяла година името ти споменавахме – не питай как… Текстът е на Пол Лен. Какво е имал поради – няма значение. Важното е, че през днешния ден рожден ден има националният воин и любим Делян Пеевски – Шиши.

Присъединяваме се към приветствените телеграми, есемеси,е.мейли и хвърлени камъни от цялата страна в посока рожденика. За страдание не можем да се присъединим към паричните записи, известия за извоювани публични поръчки, новооткрити банкови сметки и други скромни дарове, идващи към хотел „ Берлин “ от признателни сънародници.

Във връзка с всенародните тържества в цялата страна, отдадени на некръглия празник на Кръглия политик и милионер Министерство на вътрешните работи и Столична община оповестяват на целокупния български народ:

От 12,00 часа до 24,00 часа на 27.07.2018 година се стопира придвижването на товарни коли в цялата страна, за обезпечаване на транспортни коридори за специфичните коли, които пътуват към столицата с дарове за скъпия рожденик. АПИ е отворила всички тунели, с цел да няма тапи по автомагистралите.

Преди София придвижването се отбива по околовръстния път (част от който издигнат от компании на Пеевски по най-висока цена – дай Боже всекиму…), с цел да може потокът да бъде ориентиран към Бояна, където в хотел „ Берлин “ ще се срещнат националните автолъчове.

Кметицата на София Йорданка Фандъкова е издала заповед тъкмо в 20,00 часа да се спре придвижването по бул. „ Цариграско шосе “ и бул. „ България “, бул. „ Руски “ и други, откъдето ще преминат колоните на възторжените последователи на модела #Кой. Те ще бъдат водени от шпиц командите на самия народен представител, които натрупаха стабилен опит в всеобщи мероприятия като митинги, манифестации и демонстрации.

Военният министър Красимир Каракачанов е издал заповед в 21,00 часа двадесет и едно оръдия да произведят 38 салюта.

По села и градове ще се проведат спонтанни тържества, а клубове за запазване на революционните обичаи ще възпроизведат убийството на Христо Ботев, Стефан Караджа и Хаджи Димитър, както и обесването на Левски. Всички подиуми са отдадени на Шиши, както си му е редът.

Черешката на тортата на огромния празник, ще е раздаването на благодарствени пликове от рожденика на неговите най-близки, без които не би постигнал всичко, което реализира. Сред получателите са основният прокурор Сотир Цацаров, финансовият миистър Владислав Горанов, здравният министър Кирил Ананиев, икономическият Емил Караниколов, зам.-финансовият министър Бойко Атанасов (отгварящ за НАП), депутатът Йордан Цонев с партизанско име Данчо Ментата, шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, зам.-главният прокурор и водещ обвинител по делото „ КТБ “ Иван Гешев, депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид, Стоян Мавродиев, началник на ББР – персоналната банка на Шишо и други В листата с ВИП посетители са и обичаните издатели на Пеевски, които владеят палачинкообръщането до съвършенство.

Поканен е и министър председателят Борисов, само че той отказал поради неотложни задължения по интернационална линия – среща с американския дипломат. Отказът много помрачил радостното въодушевление на рожденика, тъй като – помислил си той – може да приказват зад тила ми за закона „ Магнитски “...

Специален привет за рожденика бил изпратен от Кремъл по подобаващ делегат. Именно той щял да е огромната изненада на празника.

Близки на Шиши настояват, че го чули да припява под носа си: Вий жертва паднахте в неравна борба… Ехото отвърнало: Ой Коледо, мой Коледо…

Дрескот – с куфарче за рожденика.

Безопасността на тържеството се обезпечава от НСО и приятелски нему частни структури. Дежурни екипи ще обезпечат наблюдението, подслушването, следенето на неприятелските детайли, които не престават да не одобряват рождения ден на Делян П. за народен празник. Сърдитко Петко – празна му торбичка.

Клуб „ Златна кочината “. Девиз: Пеевски – воин на Република България!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР