Има такъв народ ще следи внимателно как се спазва подписаното

...
Има такъв народ ще следи внимателно как се спазва подписаното
Коментари Харесай

ИТН се колебаят относно задължителния зелен сертификат в държавната администрация

" ИТН " ще следи деликатно по какъв начин се съблюдава подписаното съдружно съглашение. Това изясни в студиото на " Здравей, България " по Нова телевизия депутатът от партията Любомир Каримански.

" Чувстваме се удобно. Смятам, че това, което сме споразумели, би трябвало да бъде спазено оттук насетне. Ще следим деликатно по какъв начин се съблюдава съглашението и по какъв начин работят министрите ", добави той.

Относно зеления документ Каримански счита, че не би трябвало да се лимитират правата на хората, а те по-скоро да бъдат уверени, че е належащо да се имунизират.

" Трябва да има задоволително ясна разяснителна акция. Грешката в предишното беше, че информацията не беше ориентирана към обособените възрастови групи по подобаващ метод. Това е неточност на последното държавно управление на Бойко Борисов ", добави представителят на Има Такъв Народ.

Според Каримански би трябвало да има пари за всичко, поето като ангажимент от ръководещата коалиция. " Би трябвало дефицитът да не е подобен, какъвто се чака. Въпрос на това е да се съблюдава задължението за понижаване на корупционните практики ", посочи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР