Има такъв народ ще подкрепи правителство от експерти, заяви лидерът

...
Има такъв народ ще подкрепи правителство от експерти, заяви лидерът
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ИТН ще подкрепи правителство от експерти

" ИТН " ще поддържа държавно управление от специалисти, съобщи водачът на партията Слави Трифонов в изказване във Facebook.

" Има Такъв Народ е в 49-ия парламент, с цел да работи, а не да се пазари, не с цел да гони тяснопартийни ползи, а не с цел да се вълнува от депутатските заплати и депутатските кюфтета. Затова Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо Народното събрание да работи. За да работи, би трябвало да има държавно управление, а с цел да свърши то нужната работа, би трябвало да е експертно ", сподели Трифонов.

Ако в този момент няма постоянно държавно управление, след три месеца проблемите ще са доста по-големи, съобщи той.

" Знам, че един подобен кабинет може да не получи поддръжка, само че аз и моите сътрудници ще бъдем спокойни, тъй като сме създали това, което е вярно, тъй като по този начин би трябвало и по този начин работи страната ".

Трифонов дефинира обстановката в страната като " отвратителна ".

" Заместник основният прокурор се опасява да не го убие основният прокурор. Все едно не става дума за нашата татковина, а за наркокартели в Мексико. Парламентът е цялостен с хора, които в действителност не би трябвало да са там ".

Според него депутатите не са в положение да поемат отговорност да сформират държавно управление, до момента в който страната е на автопилот. Припомни, че сегашният бюджет стопира да работи на 10 юни и страната ще спре да действа.

" Ние да не сме някаква пасмина? Как по този начин чужденците ни обичат, а ние се ненавиждаме дотолкоз, че не можем да създадем качествена правосъдна система, не можем да си създадем виновен парламент и не можем да си създадем държавно управление ", попита Слави Трифонов.




Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР