Има такъв народ има сходни идеи и приоритети с Продължаваме

...
Има такъв народ има сходни идеи и приоритети с Продължаваме
Коментари Харесай

ИТН: Имаме сходни идеи и приоритети с Продължаваме промяната

" ИТН " има сходни хрумвания и цели с " Продължаваме промяната ". Това обявиха в " Денят стартира " Мика Зайкова и Ивайло Вълчев от " ИТН ".

" Трябва да стартираме да приказваме дружно, в 47-мия парламент би трябвало да се намерят решения, само че не непременно, напъните би трябвало да бъдат направени освен от наша страна. Изборите ще покажат, че " ИТН " няма по какъв начин да бъде подминат, не сме търсени за предизборно съглашение ", акцентира Ивайло Вълчев.

" Кирил Петков и Асен Василев като бяха министри работиха добре ", сподели Мика Зайкова.

Във връзка с " Панама пейпърс " тя разяснява: С това би трябвало да се занимава КПКОНПИ ДАНС и Национална агенция за приходите, ние нямаме информация. За втория човек от досиетата " Пандора " е явно, че се касае за персона, който взе участие в изборния развой, някой го прикрива.

" Ако някой си вършеше работата, нямаше да чакаме извън да ни кажат какво се случва вътре при нас. Интересно е кой е вторият човек, който ще излезе, откакто беше оповестено името на Делян Пеевски ", добави Ивайло Вълчев.

Според Мика Зайкова е нужна правосъдна промяна, " само че тя не се яде ".

" Герджиков се качва на каруца, която върви обратно ", разяснява Мика Зайкова.

Ивайло Вълчев посочи, че в президентската борба всички потеглят от разнообразни позиции и е забавно дали ще стартират да се атакуват.

" Надявам се акцията да не бъде омърсена от вадене на компромати. ГЕРБ се скриха зад Герджиков ", сподели още Ивайло Вълчев.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР