Има стотици неща, които една жена трябва да направи, ако

...
Има стотици неща, които една жена трябва да направи, ако
Коментари Харесай

8 стъпки към ореола

Има стотици неща, които една жена би трябвало да направи, в случай че желае да стане фотомодел или манекенка – да съблюдава диети, да тренира мускулите си, да поддържа кожата, косата и ноктите си съвършени, да учи езици, да тренира грациозната си походка и държание пред камерите... И въпреки не всички да желаеме да вървим по този път, несъмнено всеки желае да усъвършенства себе си като човек.

Кои са греховете, които не би трябвало да ни изкушават, и добродетелите, които е хубаво да имаме, с цел да се доближим до светлината на ореола. Не става дума за следване на древен заповеди, а за ежедневни модели на държание, които ни вършат по-добри.

Грехове

1. Пушене и пиянство на алкохол по време на бременност
Отдалечаване от ореола -5,50

Максимална оценка със знак минус за това провинение, тъй като вредите по едно и също време на себе си, на хората към вас, принудени да вдишват цигарения пушек, и, несъмнено, на бебето. Невъзможността дребното дребосъче да реагира по какъвто и да било метод, с цел да се опълчи на дейностите ви и да се отбрани, са утежняващи виновността ви условия. Ако пушите по време на бременност, повишавате вероятността от сърдечни и белодробни проблем за вас и от летален излаз за нероденото ви дете. Петица за приема на алкохол, в случай че не става дума за непрестанен банкет и количествата не са огромни. Алкохолът може да премине през плацентата и по този начин да доближи до плода. Рисковете са от понижено тегло на бебето до загуба на слух и зрение. В случая вашето държание е решаващо за живота и здравето и на още един човек. Тази обязаност трансформира прегрешението в доста тежък воденичен камък.

2. Мързел до дупка
Отдалечаване от ореола -4

Оценка -4, тъй като работата няма да се свърши сама и рано ли късно още веднъж ще легне на вашите рамене. Някои настояват, че мързелът е присъщ гений, само че не е ли това метод единствено да смекчим виновността си? Да не измиеш чиниите, а да поканиш другарка на посетители и да не сготвиш на брачна половинка си, в случай че през целия ден си били у дома, а да го караш да си изпържи самичък яйца, когато се върне от работа, несъмнено приказват за мързел в огромни дози. И в случай че да си почиваш е здравословно и прелестно, то да не използваш пълноценно времето си, когато пращиш от сили и здраве, е меко казано недопустимо.

3. Двама са малко, трима са доста, или клюкарствуване зад тила на третата другарка
Отдалечаване от ореола -3

Едно събитие, за което няма географски ширини и дължини. Среща се както в вселенски Ню Йорк, по този начин и в село Краводер, Врачанска област. Всъщност да застанеш очи в очи с някого и да му разкриеш непосредствено какво не харесва в него надалеч не е толкоз елементарно. Затова шерването на мнение нормално става точно когато въпросният човек липсва. Заради кръговрата на събитията обаче сходни връзки остават учудващо постоянни. Защото в случай че злословенето зад тила разделя, то има доста повече неща, които могат да съберат трите приятелки още веднъж.

Продължава: 8 стъпки към ореола - II
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР