Има списък с активи, които Руската федерация може да конфискува

...
Има списък с активи, които Руската федерация може да конфискува
Коментари Харесай

Песков: Русия има списък със западни активи, които може да конфискува

Има лист с активи, които Руската федерация може да конфискува в отговор на сходни дейности на западни страни. Това сподели пред публицисти прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, разяснявайки предлагането на Съединени американски щати към Г-7 да конфискуват съветски активи на стойност 300 милиарда $, оповестяват съветски медии.

Според Песков, Руската федерация е анализирала авансово вероятни ответни стъпки за конфискация на съветски активи, Москва ще направи всичко въз основа на своите ползи. Както означи прессекретарят на президента, предлагането на Съединени американски щати не може да бъде законно, то би подкопало интернационалната стопанска система.

„ Разбирайки цялостната непредсказуемост на нашите контрагенти и склонността им да нарушават интернационалното право и други закони, в това число личните си национални, разбирайки склонността им към самоизтребление, имам поради разрушаването на актуалната икономическа система, подкопавайки доверието в главните постулати на международната икономическа система. Имайки поради, че това е главната аварийна валута, правилото на неприкосновеността на собствеността, тогава, несъмнено, ние анализирахме вероятните ответни стъпки авансово. И ще създадем всичко по този начин, че да дава отговор най-добре на нашите ползи ", сподели още Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР