Има сериозни намерения за инвестиране в Ботев, обяви кметът на

...
Има сериозни намерения за инвестиране в Ботев, обяви кметът на
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив се срещна с кандидат-собственика на "Ботев" Пловдив

Има съществени планове за вложение в " Ботев ", разгласи кметът на Пловдив Здравко Димитров след извършена среща. Той заяви, че се е видял с съветски вложител, само че не загатва неговото име.

" Заедно със заместник-кмета по строителството Пламен Райчев и основния проектант Димитър Ахрянов се срещнахме с претендента за акциите на " Ботев ", написа Димитров на страницата си във " Facebook " и изрази убеденост, че " Ботев " ще се върне там, където му е мястото.



" Заявени бяха съществени планове да се влага в " Ботев ". Хората демонстрираха интерес към базите на клуба и положението на детско-юношеската школа, питаха по какъв начин върви дострояването на стадиона и по кое време ще бъде подготвен ", добави кметът на Пловдив.

Снимка: Getty Images

В началото на седмицата се появи информация, че предприемачът, който има интерес към " Ботев " се споделя Антон Зингаревич. Той е на 38 години, от Русия, и за малко е бил притежател на британския " Рединг ".

По информация на bTV Зингаревич се е съгласил да поема издръжката на клуба. Все още няма публично удостоверение, само че се чака такова да се появи в околните дни.

" Ботев " се намира в тежко състояние след отдръпването на предприемача Георги Самуилов, който устояваше клуба. В момента клубът се устоя от дарения на почитателите си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР