Има разговори между Волт и новата формация Продължаваме промяната, това

...
Има разговори между Волт и новата формация Продължаваме промяната, това
Коментари Харесай

Настимир Ананиев, Волт: Пред подписване на споразумение сме с Продължаваме промяната

Има диалози сред " Волт " и новата групировка " Продължаваме промяната ", това удостовери пред БНР Настимир Ананиев.

Ние сме пред подписването на съглашение, което да обезпечи явяването на обединението " Продължаваме промяната ". Разговорите са почнали през уикенда, посочи Ананиев.

Проектът ни харесва, профилът ни харесва, харесват ни дейностите, уточни той.

" Видяхме за 4 месеца съответни дейности. Политик е мръсна дума в България, тя не би трябвало да бъде такава. Нека покажем, че има честност в политиката, моли той.

" Всеки политик споделя – вярвайте ми. Политиците на прехода скъсаха това доверие сред жители и политици. Кирил и Асен желаят да върнат това доверие. Българите би трябвало да се почувстват европейци. Чрез този план те ще имат тази опция ", акцентира Настимир Ананиев.

Той вижда " ужасно доста съвпадения " сред това, което " Волт " желае да направи и чутото на конференцията, на която публично беше показан планът на Петков и Василев.

Скандалът с " Екогласност " се подхранва от хора в Българска социалистическа партия, счита Настимир Ананиев, който запита дали не се употребява, с цел да се навреди на целия план.

В 46-ото Народно събрание равнището падна доста ниско, което отблъсна хората, съобщи още Ананиев. Според него доста от гласоподавателите са отвратени, а новият план би дал опция повече хора да бъдат дейни на изборите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР