Има промяна в атмосферата в Силистра, градът е на фокус,

...
Има промяна в атмосферата в Силистра, градът е на фокус,
Коментари Харесай

Журналистът Димитър Пецов: Гражданите в Силистра ме подкрепят и не вярват на обвиненията към мен

Има смяна в атмосферата в Силистра, градът е на фокус, медиите също се интересуват какво става тук. Не се борим против хора, а против избрани феномени, нито против политици или против партии, а против феномени. Смятам да се работи по някакъв метод и считам, че съм попречил тези феномени да си вървят по естествения метод.
Това сподели журналистът от Силистра Димитър Пецов в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ по телевизия Евроком. Той влезе във фокуса на медийното внимание, поради полицейска принуда и подхвърлени в колата му опиати.

Вече имам повдигнато обвиняване и мярка подписка. Причината са моите разкрития и изявления за избрани компании и връзката им с общинската власт в Силистра. Попитах кой е анонимния донор, който зарежда КПП-тат в Силистра с храна и питиета. Започнаха да се случват странни нещо, като това да „ откриват “ опиати в колата ми, разкри Пецов.

По думите му при намирането на опиати в колата му има доста нередности, за които тече следствие. Полицията се е самосезирала да ревизира случая поради множеството изявления в национални медии за случая. „ На служителите на реда им беше ясно какво има в пакета в колата ми, преди да са го отворили. “, сподели още Пецов.

„ Опити непрекъснато има от 2017 насам. Имаше едно нахлуване през 2018 година, което приключи със счупена ръка, беше осъществено досъдебно произвеждане, което беше спряно, тъй като не можаха да намерят причинителя. Това отново е обвързвано с мои изявления и гражданската ми интензивност. Тогава питах кой предложи кандидатурата на основния проектант в града. “, показа той.

„ Имам солидарността на „ Антикорупционния фонд “, само че получих и голяма поддръжка от медии, които имат национално покритие, имам голяма поддръжка и от жителите на Силистра. Това което се случи ядоса доста жителите, които усещат, че има някаква неправда, нервират се на това което се случва и не имат вяра на обвиняванията към мен. За тях е значимо да знаят, че има някаква съпротива и някой който се бори с нередностите. “, сподели на финала Пецов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР