Има причина мачът на Рафаел Надал да бе насрочен за

...
Има причина мачът на Рафаел Надал да бе насрочен за
Коментари Харесай

Надал нямаше търпение да приключи, за да гледа Реал Мадрид на Бернабеу


Има причина мачът на Рафаел Надал да бе плануван за 16:00 – всекидневно бихме го видели по-късно на корта, само че в сряда той имаше задача. Трябва да победи допустимо най-бързо, с цел да успее да гледа обичания си футболен тим на полуфинал на Шампионската лига.

Местният Реал Мадрид се изправи против Манчестър Сити в решителен конфликт за класиране за финала на най-престижната клубна конкуренция и Рафа бе решен да участва на стадион Сантяго Бернабеу.

Матадора дойде на конференцията си след своя дуел за рекордно малко време, само че все пак сподели професионализъм и даде дълги отговори на публицистите – както на испански, по този начин и на британски.

„Разбира се, че желая да си потегли, само че това също е част от работата ми,“ призна носителят на 21 трофеи от Големия шлем.

„Атмосферата ще бъде фантастична. Иска ми се да дойде малко по-рано,“ сподели той с усмивка. „Но давам отговор на въпросите ви задоволително добре и мисля – задоволително в детайли.“

Надал напусна помещението на спринт и получи паметна вечер, защото Реал Мадрид „възкръсна“ в последните секунди на дуела. Изоставаше с 0-1 и общ резултат 3-5, само че две попадения в 90 и 91 минута изпратиха дуела в продължения. Там означиха още едно, с цел да се класират напред.

Междувременно Матадора също продължава на Мастърса в Мадрид, като за разлика от футболистите, той ще би трябвало да излезе на корта още през днешния ден – в конфликт с Давид Гофен.

Преди седмица Рафа получи опцията да даде началото на срещата сред обичания си тим и Еспаньол:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР